24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Summer random shopping tips

26.06.2013
Dashulka87
Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo :)

Jako správná (a podle mých kolegů už regulérně diagnostikovaná) shopaholička vám přináším několik nákupních tipů z různých oblastí.

Ahoj všem! Poslední dobou jsem nasyslila několik tipů a odkazů na nákupy, které by se vám třeba mohly líbit a hodit. Předem bych ráda podotkla, že všechny e-shopy zmíněné v článku jsou na základě mého svobodného názoru nebo osobní zkušenosti, s žádným z nich nespolupracuju. 

1) Spodní prádlo Victorias secret

Kdo čtete můj blog pravidelně, tak asi víte, že VS je moje srdeční záležitost. Kalhotky se dají sehnat za cenu srovnatelnou s řetězci typu HM a musím říct, že jsou docela kvalitní - některé pořád pěkné kousky mám ještě z dob VS obchodu ve Špalku v Brně, pamětnice jistě vědí, že už je tomu pár let, co odtud (bohužel :( ) tento skvělej obchod nenávratně zmizel. Kalhotky VS se ale blbě shání. Díky poště a clu se nákup z ofiko stránek neuvěřitelně prodraží, některé české drzé eshopy, co jsou schopny prodávat jedny plavky za čtyři litry ani nezmiňuju a jinak - bída a děs. Proto nezbyde než spolíhat na starýho dobrýho kámoše ebaye. Poslední várku jsem nakupovala u tohoto prodejce: http://stores.ebay.com/M2-Fashions - má celkem dobrej výběr, nabídku hlavně pravidelně aktualizuje, což jsem si všimla, že bývá u prodejců často problém. Seženete u něj kousky jak z kolekce PINK, tak klasické VS. Cenově vás jedny vyjdou potom v přepočtu okolo 200-300 Kč na kus (včetně pošty, prodejce nabízí výhodné combined shipping, což je taky často oříšek, a je ochoten napsat na balíček cenu, jakou si řeknete)

Pokud váháte s velikostmi, musím říct, že Victorka je má docela veliký. Pokud se chcete v prádle cítit pohodlněji a nemít je nikde zařezaný volte svou klasickou velikost, pokud jste mezi dvěma, klidně volte menší. Pro představu já mám konfekční vel. 40 a beru si M, mám některý i L, ale ty jsou fakt velký a některý S, který mi v pohodě padnou. Obecně mi přijde, že kolekce PINK má o chloupek menší velikosti než VS kolekce, tam bych tu velikost ubrala určitě. 

A u prádla ještě zůstanene, tentokrát ale ten vrchní díl. V poslední době jste si možná všimly podprsenkové osvěty, spousta holek už nechce brát zavděk 75 bé z háemka (že já se do něho furt tak trefuju, co?). Ale sehnat konkrétně v Brně trošku řekněme netypické velikosti, je oříšek. Musím prvně říct, že jsem se na to koukala trošku s despektem a pořád bych řekla, že bychom měly dát na svůj selskej rozum a úsudek. Nosívala jsem vel. 70 C (a už to sem si někdy připadla blbě, když na to přišla řeč, když každej ví, že mám typický jedničky po taťkovi, no blbka chce mít asi pocit, že má trojky :D) - zkoušela jsem si spočítat velikost podle podprsenkové kalkulačky (na spravnapodprsenka.cz) a vyšlo mi 70 E. Tak jupí, obvod by šel. Osobně moc nechápu, jak může tolik ženských nosit zbytečně velkej obvod, to se mi stávalo u některých 75, co jsem měla...člověk zvedne ruku a cítí, jak se podprsenka taky hne nahoru. To bych fakt nesnesla, brrr. Tak jsem se rozhodla, že si ze srandy objednám nějakou z netu v této velikosti. Sama jsem se už při objednávce smála a ťukala si na čelo, že si naslepo objednávám prádlo z netu je ještě totálně absurdní velikosti.

A tak jsem objevila obchod http://www.sexymoda.eu - prosímvás ten název je děsnej, já vím, a stejně jako nejspíš i vy si představím tu modelku "smaženou mrtvolu" v super sexy tričku, teda pardon, v i-když-z-toho-leze-prdel-JSOU-to-ŠATY. Nenechte se odstrašit, nabízejí široký sortiment spodního prádla ve všemožných velikostech za více než příznivé ceny. Samozřejmě to není luxus, ale spousta žen právě píše "ale já nemám/nechci kupovat šprndu za litr" - proto si myslím, že by se to mnohým z vás mohlo hodit, na vyzkoušení správné velikosti ideální.  A to i proto, že výměna zboží probíhá, jak jsem si na vlastní kůži vyzkoušela, zcela bez problému. Přesné ceny prádla na obrázku si nepamatuju, ale za dvě podprsenky včetně pošty jsem platila nějak 750,-. Cenově se tam pohybují nejčastěji mezi 3-4stovkama, čili opět - háem hadra. Prozřetelně jsem si, kroutíc hlavou, objednala jednu 70 D a druhou E...no co myslíte, pochopitelně mi ta D byla malá, tak jsem si ji vyměnila za jinej model v E a jsem naprosto spokojená. A ano, sedí mi, jako by mi to bylo šitý na tělo - nechápu :)Vizuelně košíčky vypadají dost podobně jako moje 70 C z HM :) Platila jsem pouze poštovné na poslání zpátky, jinak zaslání vyměněného zboží podruhé už bylo zdarma...

Mimo jiné musím podotknout, že mají znatelně levnější ceny (nabízí hlavně polský značky, tak říkám, nečekejte luxus, ale úroveň klasických řetězců). Bílý model z obrázku se ve většině českých eshopů pohybuje okolo 600-700 Kč.

3) Tělová másla z Bodyshopu. Musím říct, že za ty roky se k nim pořád vracím, jsou zkrátka úžasný. Víte, jak ráda experimentuju a zkouším nový věci, takže když se k něčemu opakovaně vracím, musí to být fakt pecka. Ale za plnou cenu je kupovat nechceme, že jo. Na obrázku je moje nejnovější, co už jste viděli na blogu, z akce z Jahody.

Zkusila jsem pro vás najít, kde je sehnat nejlevněji, a tento prodejce je nabízí za 6 liber kus, pošta 4, každý další kus 2 libry....když si koupíte dvě, vyjde vás jedno na nějakých 270,- a to už se docela dá...

http://www.ebay.com/itm/281118430417?ssPageName=STRK:MEWAX:VRI&_trksid=p3984.m1438.l2661#shId

4) Jahoda.(http://cz.strawberrynet.com) Přijde mi totiž, že se na ni poslední dobou dost zapomíná a je to podle mě tak trošku škoda. Jeden z prvních eshopů ze zahraničí, kde jsem před x lety začala nakupovat. No, to byly časy. Musím říct, že některý (popravdě spoustu) věcí mají strašně předražených. Ale na druhou stranu díky věrnostní slevě 10% a dalším slevám (v poslední době miluju sekci "dnešní slevy", kde se dá někdy narazit na skvělej deal!) tam můžete koupit skvosty opravdu za pár kaček. Už si ani nepamatuju, kolik bezva úlovků za pár kaček z tama mám.

A bohužel je taky spousta věcí, který holt jinde neseženu a pořád vyjdou z Jahody nejlevněji, takže díky za ni. Velkou výhodou je, že se nemusíte obávat DPH, případně cla, stačí jen normálně to zaplatit, doklad o zaplacení a výši celního dluhu nasknenovat a šoupnout ho do formuláře na stránkách. Z posledního nákupu mi vrátili peníze doslova obratem...

Takže sekce slev se rozhodně vyplatí pravidelně občíhnout!

5) http://www.Aphrohead.com je už pár let moje oblíbená zásobárna knížek na dovču - zásadně čtu knihy v originále, když už jich teda pár slavnostně přečtu, tak ať z toho aspoň něco mám :). Poštovné je zdarma, takže knížky vyjdou běžně tak do dvou stovek. Právě vybírám, kterou si pořídím letos, tak jsem si říkala, že teď na prázdniny by se vám tip na zásobárnu letního čtiva mohl hodit....jestli máte vlastní tip, sem s ním :).

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Dashulka87

Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.