24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Otestujte řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou a vyhrajte krásný gril Weber

12.04.2016

Baví vás vařit, grilovat a nebojíte se vyzkoušet nové ingredience?  Otestujete řecké balzamikové krémy a podělíte se o své zkušenosti s ostatními? Chcete si užít letošní grilovací sezónu s novým grilem Weber?

Řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou jsou vhodné nejen k dekorativnímu zdobení talířů, ale jsou skvělou ingrediencí do dresinků, k dochucení omáček a letošní novinky – příchutě BBQ a Chili - jsou dokonalou ingrediencí pro marinování masa a grilování. Tyto krémy jsou kvalitní balzamikovou redukcí vyrobenou z prvotřídního řeckého balzamikového octa Kalamáta. Mají hustou konzistenci a vyváženou chuť. Jsou vhodné i při dietě - v jedné lžíci je obsaženo 17 kalorií a žádný tuk!

BBQ balzamikový krém

BBQ balzamikový krém

BBQ balzamikový krém má výraznou, výjimečnou kouřovou chuť podtrženou aromatickými bylinkami. Výtečně se hodí nejen k pečeným masům, ale také francouzským toustům, hamburgerům a smaženým hranolkům.

Chili balzamikový krém

Chili balzamikový krémMá bohatou krémovou strukturu s obzvlášť pikantním podtónem. Výborně se hodí pro grilovaná masa, klobásy, ale třeba i na dochucení toastů.

Tmavý balzamikový krém

Někdy se mu říká „klasický“, má univerzální využití, výborně se hodí k masům, vnitřnostem, k rybám, plodům moře a ke všem druhům zeleniny. Tento krém skvěle funguje i v marinádách. Je vhodný ke zdobení talířů s teplými i studenými pokrmy.

Tmavý balzamikový krém s příchutí fíků

Je nejoblíbenější u nás. Fíky dodávají tomuto krému delikátní nasládnou příchuť. Je vynikající v kombinaci s tmavými masy a sladkými potravinami - nejen dezerty včetně zmrzliny, ale např. i s dýní, sladkými bramborami nebo grilovanou zeleninou.

Bílý balzamikový krém s příchutí citronu a pomeranče

Tato verze balzamika pozdvihne do nebeských výšin lahůdky, jako je například grilovaný ananas se zmrzlinou nebo letní saláty .

Tradiční výroba u rodinné značky Papadimitriou

Základem pro výrobu balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou je balzamikový ocet vyráběný z unikátních korintských rozinek tradiční metodou přírodní fermentace bez přidání konzervantů či barviv. Výrobní závod rodinné firmy Papadimitriou sídlí několik kilometrů severně od peloponéského města Kalamáta a je největším producentem balzamikových krémů v Řecku. Za svou specifickou barvu i chuť vděčí kalamatský ocet kromě kvalitních surovin, příznivému klimatu a přírodnímu procesu výroby také důkladnému zrání v tradičních dubových sudech. Kvalita a tradice, která se snoubí v této lahodné tekutině, z ní činí plnohodnotného konkurenta slavnějších italských balzamik, kterého rozhodně stojí za to vyzkoušet.

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou jsou vyráběny promísením uzrálého balzamikového octa s koncentrovaným hroznovým moštem. Vzniklý balzamikový krém vysoké kvality se vyznačuje výraznou hustou konzistencí a bohatou, zralou chutí.

Více informací i inspiraci naleznete na www.papadim.com/cs.Balzamikové krémy Kalamáta PapadimitriouVyzkoušejte letošní novinky BBQ a Chili balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou a podělte se s námi o své zkušenosti! Jak se do výzvy zapojit?

1. Napište nám pod tento článek do 19. 4. 2016 do 23:59 hod., proč byste rádi balzamikové krémy Kalamáta Papadimitirou vyzkoušeli a přidejte odkaz na Váš blog.
2. Vybereme 20 z Vás, kteří budou zapojeni do testování. 26. 4. 2016 zveřejníme jména vybraných bloggerek/bloggerů, kterým odešleme balíček s produkty na testování.

Co bude vaším úkolem dále?

1. Seznámit se se zaslanými řeckými balzamiky a maximálně si je vychutnat v nejrůznějších kombinacích s vašimi oblíbenými jídly dle vašeho gusta, nebát se neobvyklých kombinací a způsobu využití balzamik v kuchyni.
2. Do 17. 5. 2016 napsat na svůj blog recept s využitím balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou.
3. Odkaz na článek vložit opět pod tento článek.
4. Do svého příspěvku napište, že se jedná o výzvu portálu Blogerky.cz.
5. 24. 5. 2016 vyhlásíme výsledky. Autor/ka nejzajímavějšího příspěvku vyhraje krásný gril Weber Original Kettle.Gril Weber Original Kettle

Komentáře

Jane´s moments 12.04.2016 17:11

Moc rada vyzkousim, zkousim momentalne recepty zdraveho zivotniho stylu a neustale hledam inspiraci, ktera bude odpovidat hodnotam, ktere mam schvalene od trenera. Verim, ze i tyto produkty obstoji nebot nemaji zadny tuk. www.janesmoments.com

Hafera 12.04.2016 18:16

Momentálně jsem delší dobu doma a moje nejoblíbenější činnost je vaření, pečení, grilování, prostě příprava jídla pro mé blízké. Snažím se vymýšlet nové pokrmy, hledám na internetu tipy co vyzkoušet a moc mě to baví. Momentálně upgraduju na zdravější výživu, myšleno nikoliv vegetariánskou, ale výhradně z kvalitních surovin, které se snažím "prověřovat". Moc ráda bych vyzkoušela řecké balsamikové krémy Kalamáta Papadimitriou. Už od pohledu vypadají hodně "jedle"

Hafera 12.04.2016 18:17

Momentálně jsem delší dobu doma a moje nejoblíbenější činnost je vaření, pečení, grilování, prostě příprava jídla pro mé blízké. Snažím se vymýšlet nové pokrmy, hledám na internetu tipy co vyzkoušet a moc mě to baví. Momentálně upgraduju na zdravější výživu, myšleno nikoliv vegetariánskou, ale výhradně z kvalitních surovin, které se snažím "prověřovat". Moc ráda bych vyzkoušela řecké balsamikové krémy Kalamáta Papadimitriou. Už od pohledu vypadají hodně "jedle"

Corra C. 12.04.2016 23:56

S přítelem grilujeme rádi a často. Od steaků, ryb a hamburgerů až po variace se sýry. Já osobně miluju marinády a možnost experimentovat s tolika zajímavými příchutěmi mě velice zaujala.

Ráda bych balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou vyzkoušela.


http://svettem.blogspot.cz/

Na skok v kuchyni 13.04.2016 8:20

Ráda bych je vyzkoušela, protože se blíží grilovací sezóna a chtěla bych otestovat nové chutě. Zatím od vás používám pouze základní fíkový, ale chtěla bych se naučit pracovat i s jinými příchutěmi. Zde zasílám odkaz na blog a dokonce i odkaz na recept, kde jsem tento balzamikový krém využila

http://www.naskokvkuchyni.cz/

http://www.naskokvkuchyni.cz/ravioly-z-cervene-repy-s-kozim-syrem/

Beauty by K. 13.04.2016 11:27

Ráda bych vyzkoušela, protože miluji vůni i chuť grilovaného masa. Zatím jsem zkoušela pouze klasické balzamiko, takže bych moc ráda vyzkoušela nové příchutě. Tady je odkaz na můj blog: http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

SomethingSometimes 13.04.2016 14:51

Jééé, tak to bych strašně ráda, používám tento fíkový a je výborný!. Vždycky, když ho dám do salátu, tak to sní i přítel, který jinak saláty opovrhuje A protože oba milujeme chilli a dáváme ho skoro do všeho, určitě bych s touto příchutí v kuchyni zabodovala, mňam
http://something-times.blogspot.cz/

Eri Anna 13.04.2016 15:05

Ráda testuji nové věci a proto bych moc ráda měla možnost otestovat balzamikový ocet, který mám velice ráda a nejen jej. Mám ráda výrazné chutě třeba nakládané zeleniny a nebo sýrů. http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

Daniela Svobodová 13.04.2016 15:15

Miluji Řecko a řeckou kuchyni, ráda experimentuji s jídlem. S balzamikem jsem se prvně setkala na ostrově Zakynthos a od té doby v mé kuchyni nechybí. Bílé krémové balzaiko je vynikající. Ráda bych vyzkoušela další varianty, třeba s karamelizovanou červenou řepou na krémovém balzamiku s řeckým sýrem, nebo vepřovou panenku s olivami a se salátem.
Když mě vyberete, uděláte radost nejen mně, ale celé naší velké rodině, která ráda ochutnává
Daniela

wevush 13.04.2016 18:00

Výzvy bych se ráda zúčastnila hlavně kvůli tomu, že balzamikové krémy miluju. Jen tak na dochucení salátku, jako skvělá příloha ke grilování nebo třeba i jako doplněk k dezertům. Navíc myslím, že by se originální tip na využití líbil i čtenářům mého food blogu.

www.wevush.com - Kaleidoskop (nejen) mé kuchyně

Iwelline 13.04.2016 18:11

Bola by to pre mňa veľká výzva Rada skúšam niečo nové. Vediem si blog pre ženy (www.svetmodernejzeny.sk) a rozmýšľam zaradiť k mojím témam aj jedlá.Tak by ma to nakoplo. Ak sa mi ozvete budem rada, ak nie nevadí. Verím, že sa k týmto balzamikovým octom dostanem a vyskúšam ich
Keďže ma sledujú mladé aj staršie ženy určite by boli rady ak by som im predstavila niečo bez kalórii Čo môže byť pre ženu inšpirujúcejšie ako kuchtiť a nepribrať
Ivana (www.svetmodernejzeny.sk)

Knihomolka 13.04.2016 18:33

My s dcerou rády vaříme, pečeme smažíme, většinou se nedržíme klasických receptů, pořád něco zkoušíme a kombinujeme různé chutě. Pro nás by to byla výzva vyzkoušet zase něco nového a pochutnat si. Jídlo přece spojuje lidi a vytváří pohodovou atmosféru. taky si samozřejmě chceme hýčkat toho svého chlapa domácího a k tomu právě jídlo slouží. http://www.kniho.blogspot.cz/

ušáček 13.04.2016 18:56

Miluju cokoliv, co mi v našich končinách může připomenout sladké dny trávené v Řecku. A v kombinaci s grilováním, na které se těším celou zimu, to nemá chybu. Vyzkouším velice ráda!!

http://janina-usakova.blogspot.cz/

Katalin 13.04.2016 19:47

Veľmi rada by som vyskúšala balzamikové krémy, nakoľko milujem grilovanie a teraz aj prichádza to obdobie, kedy sa začne konečne grilovat. Milujem vôňu grilovaneho masa ale aj samotnú atmosféru. Ak mám byt úprimná, samotné grilovanie by nebolo tým pravým, ak by nám niečo chýbalo. Tak, ako nemôže byť svet a život bez vody, tak nemôže byť ani grilované mäso bez omáčky. Balzamikový krém som ešte neskúšala, ale som si istá, že je úžasný. Najmä ten chilli alebo pomaranč a citrón. Práve preto by som chcela vyskúšať tieto chute a ako milovníčka mäsa ale aj všelijakých iných dobrôt by sa u mňa určite nestratil.

Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

FromLenka 13.04.2016 20:39

Rada by som ich vyskúšala, pretože s balzamikovými krémami nemám žiadne skúsenosti Milujem leto, grilovanie, posedenie na deke, pri rybách a k tomu patrí samozrejme chutné a dobre vychutené jedlo. Dúfam, že sa na mňa usmeje šťastíčko
(www.fromlenka.sk fromlenka@gmail.com)

balbalbab 13.04.2016 20:52

Balzamikovy ocet miluju. Jsem ze srbska salaty jim na dennim poradku. Rad bych otestoval a napsal recenzi na svuj blog www.jovangarden.cz a grilovani mam v krvi.

Rachel Roo 13.04.2016 23:48

Dobry vecer. Rada bych je vyzkousela, protoze jsem velky tester vseho mozneho. Posledni dobou hodne koketuji s jidlem, poridila jsem si klicici misku a klicky pridavam skoro do vseho, myslim, ze salaty ochucene vasimi kremy by byli skvele. Dam mam nove panini maker, stolni gril, toastovac, vaflovac a vsechno toto se da nejak zajimave dochutit. Ted treba me napadl uzasny recept na slane vafle, kdyz se trochu zmeni prisady a dochuti se, panejo, doufam, ze me vyberete, protoze tohle musim vyzkouset! Samozrejme me zaujala i minimalni kaloricka hodnota, to privita snad kazda zena, tim spis pred letem. Muj blog http://rachel-roo-lifestyle.blogspot.cz

jessynka 14.04.2016 4:01

Nikdy jsem nic takového neměla, moc ráda vařím a hlavně experimentuji v kuchyni a proto bych strašně moc ráda testovala. Balzamikové krémy ale ani ocet neznám, takže by to u nás doma byla premiéra a vyzkoušeli by jsme něco nového.
http://jessynka1.webnode.cz/

toffo 14.04.2016 5:18

Už vloni jsem se testování zúčastnila a obohatila jím mou kuchyni, každé jídlo lze rafinovaně vyladit specifickou chutí různých balzamikových krémů Kalamáta. Mezi mé nejoblíbenější je tmavé s fíkovou a světlé s citrusovou příchutí. Ráda bych v testování vyzkoušela nové chutě BBQ a chilli.
www.toffo.blog.cz

Malá Dominika 14.04.2016 6:59

Krásné dobré ráno ,

tato výzva je báječná, takže ani já si ji nechci nechat uniknout. Hlavním důvodem, proč se chci zapojit, je moje vášeň pro vaření - tohle mě zkrátka nikdy neomrzí. Vařím s láskou a vychutnávám si každičký detail vaření. Ale důležitý je pro mě i finální design, zkrátka jíst se musí i očima. Mám mnohem raději, když si kuchař se servírováním pohraje a krásně jídlo hostům naservíruje. A na design jsou tyto balzamikové krémy jako dělané!

Co mě na nich těší ještě víc, je to, že jsou vhodné i při dietě. Léto se blíží a co si budeme povídat, i já se teď snažím maximálně cvičit a svou stravu optimalizovat tak, abych dosáhla výsledku, s kterým budu v létě spokojená. A i při dietě je pro mě velice důležité jíst očima, tak aby mě jídlo bavilo a chutnalo mi.

Sice je podle mého blogu asi patrné, že moje kuchyně není zaměřená jen na řeckou, ale rozhodně ani řeckou kuchyní nepohrdnu. Navíc grilovací sezóna se blíží a to je úplně perfektní příležitost, jak vyzkoušet balzamikové krémy na maximum! Za tři týdny pořádám zahradní párty pro přátele, takže by se balzamikové krémy podrobily opravdu pořádné zkoušce několika strávníků

http://maladominika.blogspot.cz/

Detox chutně 14.04.2016 7:00

Na mém blogu www.detoxchutne.cz připravuji pravidelně spoustu zdravých a dietních receptů. Protože balzamiko Kalamáta používám a protože se blíží grilovací sezóna, ráda bych do výzvy ochutnala nové příchutě a připravila recepty vhodné i pro příznivce zdravého životního stylu.
Věřím, že nové příchutě balzamik by i těm nelehčím receptům dodaly svůj šmrnc.

Detox chutně 14.04.2016 7:00

Na mém blogu www.detoxchutne.cz připravuji pravidelně spoustu zdravých a dietních receptů. Protože balzamiko Kalamáta používám a protože se blíží grilovací sezóna, ráda bych do výzvy ochutnala nové příchutě a připravila recepty vhodné i pro příznivce zdravého životního stylu.
Věřím, že nové příchutě balzamik by i těm nelehčím receptům dodaly svůj šmrnc.

Rozianne Fantagiro 14.04.2016 7:16

Jsem zastánkyní zdravého životního stylu a navíc vegetariánka a tak bych ráda vyzkoušela balzamiko Kalamáta v kombinaci se zeleninou. Věřím že testování této kombinace může být velmi zajímavé i pro čtenáře mého blogu, který je zaměřený na životní styl. Kromě kombinace se zeleninou by mě zajímalo, jak si balzamiko obstojí i v kombinaci s vegetariánskými náhražkami masa, jako je toffu, sojové plátky, šmakoun. Můj blog : musicalismydream.blogspot.com

Evi 14.04.2016 7:34

Balzamikové krémy bych moc ráda vyzkoušela, zatím jsem žádné s příchutěmi nezkoušela a jsem na jejich chuť opravdu zvědavá. Balzamikový ocet používám často, většinou na ochucení salátů, ale ráda bych vyzkoušela i netradiční použití v dezertech a zákuscích. )
Můj blog: http://gathermoments.blogspot.com/

Irenka 14.04.2016 8:25

Ráda bych je vyzkoušela, protože velmi ráda zkouším nové věci. A hlavně nové recepty. Balzamikové krémy s příchutěmi vypadají moc dobře a musí být moc dobré pro jakékoliv recepty. Nejvíce mě zaujal krém s příchutí fíků a citrónů a pomerančů. Oba by se daly využít do skvělých dezertů.
www.elegantandcosmetics.blogspot.cz

lenulka007 14.04.2016 8:39

Ráda bych se zúčastnila výzvy proto, že bych ráda dokázala, že na gril patří nejen maso a veganská strava je natolik pestrá, že by v kombinaci s BBQ a grilovacím balzamikovým krémem zachutnala všem. A rovněž můj manžel touží po grilu a tenhle by byl výborným dárkem. Už ho vidím, jak na grilu v létě otáčí namarinované portobello. Mňam
zdravejist.blogspot.com

Matuyka 14.04.2016 9:11

Jednoznačne preto, pretože vyzerajú proste super! Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitirou - už len ten názov stojí za to. Kalamáta. Papadimitirou.
A keď vidím tie prekvapujúce príchute... Figy, pomaranče a citróny - mňam! To musím vyskúšať.
Síce sa môj blog ešte len rozbieha, recenzia na niečo nové a zaujímavé na ňom však nesmie chýbať!
http://hladnaakovlk.blogspot.cz/

Bohyně kuchyně 14.04.2016 10:27

Balzamikové krémy jsem poprvé ochutnala vloni, před letní sezonou. A celé léto jsem se od nich nemohla odtrhnout Oblíbila jsem si je do salátů, ale i do marinád a ke sladkým pokrmům. Bavilo mě zkoušet nové kombinace. Nejvíce mě zaujal bílý balzamikový krém s citrusovými plody. Ráda bych se zúčastnila výzvy z několika důvodu. Zaujaly mě novinky, které jsem vloni nezkoušela a miluju grily Weber, po kterých už dlouho pokukuji. Takže asi proto
www. bohynekuchyne.cz

largo 14.04.2016 11:08

Rád zkouším vynikající přípravky

Bistro32 14.04.2016 13:56

Ráda bych otestovala balzamikové krémy, protože miluji saláty i grilování a balzamiko u nás doma nikdy nesmí chybět. A tak poprvé zkouším štěstí na blogerkách.cz
(...navíc se nám minulé léto rozpadl gril )
www.bistro32.cz

marketizna 14.04.2016 14:02

Čaukyy,
s velkou chutí můžu sdělit, že vaření je můj velký koníček a vařím ráda a často. Abych, ale řekla pravdu tak nejvíc ze všeho miluju letní období, kdy si můžu udělat nějaký perfektní sálátek z čerstvého ovoce a zeleniny s dresingem nebo bych ráda vyzkoušela i toto Chilli balsamico. Ale co miluju ještě víc, je grilování na naší střešní terase. Je to ráj pro moje chuťové buňky. Taky je pro mě hodně důležité jak jídlo vypadá na talíři, a takové ozdobení s tímto BBQ balsamicem a polníčkem k tomu by mi udělalo velikou radost

Witl láf eM

http://withlafem.blogspot.cz/

Veron 14.04.2016 16:21

Priznám sa, že balzamikový ocot som predtým nezvykla využívať. Nedávno mi však mama ponúkla šalát s balzamikovým octom a neskutočne mi zachutil. Dnes už nie som taká konzervatívna a viem si tieto príchute predstaviť na čomkoľvek. Príprava grilovaním je zdravšia než príprava smažením alebo pečením a pre mňa je grilovaná strava (najmä zelenina a mäso) stráviteľnejšia než dusená. Mám taký malý kontaktný gril a skladujem ho na kuchynskej linke. Neoplatí sa mi ho odkladať, pretože by som ho vyťahovala v jednom kuse a aj tak ho stále používam. Často využívame aj racklette gril, kde taktiež grilujeme všetko možné. S výnimkou sviatkov sa totiž snažím po celý rok raziť zdravý životný štýl a chcem na také jedlá naučiť aj svojho priateľa. Lenže keďže nie všetko zdravé je vždy chutné, balzamikové krémy by mi na tejto misii výrazne pomohli. A zišiel by sa nám aj klasický gril, aby sme mohli grilovať aj vonku. Priateľ už vyskúšal šalát a zhodnotil ho na jednotku. Myslím, že balzamikové krémy budú mať rovnako dobrú odozvu a k šalátu sa budú hodiť. Už ich vidím pred očami, ako ich krásne odfotím pri racklette grile a jeho mištičkách plných pestrých dobrôt. A ako sa potom podelím s čitateľkami o recepty.
http://newbridget.blog.cz/

S láskou v kuchyni 14.04.2016 16:42

S přítelem milujeme vaření, a proto jsme si vytvořili blog S láskou v kuchyni. Já spíše miluji pečení sladkostí a on grilování snad v jakémkoliv počasí.
Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitirou by chtěl ochutnat snad každý. My jsme zatím možnost neměli, ale balzamiko používáme. Ale tolik zajímavých chutí? To je prostě skvělé. Rádi bychom tyto balzamikové krémy ochutnali proto, že milujeme grilování s přáteli. Rádi ochutnáváme nové chutě a především proto, že bych chtěla udělat příteli radost, aby se mohl při grilování vyřádit. Budeme potěšeni, když dostaneme možnost balzamikové krémy ochutnat )

www.slaskouvkuchyni.cz 💕

Fitfoodlover 14.04.2016 19:14

Dobrý den, další skvělá výzva!
Nové příchutě zní opravdu skvěle a já bych si je dokázala představit k batátovým hranolkům či bych do nich obalila tofu. To fíkové balsamiko mám už vyzkoušené, musela jsem ho koupit hned, jak jsem ho viděla v našem obchůdku. Ráda s ním dochucuji saláty nebo mozarellu s rajčaty. Ale toto by si zasloužilo něco originálnějšího, proto bych tyto balsamiko krémy ráda ochutnala a zkusila tak něco nového. Velké plus u mě mají už jen kvůli tomu, že nejsou zbytečně kalorické, což se tématicky hodí i k mým článkům na blogu.
blog: http://fit-food-lover.blogspot.cz/

Amellia 14.04.2016 19:36

Balzamikové krémy od firmy Papadimitriou znám, ale měla jsem zatím možnost ochutnat jen základní variantu. Doma často a ráda připravuji různé saláty a balzamikové krémy se na ně skvěle hodí. No a to ani nemluvím o grilování, na které se s každým slunečným dnem víc a víc těším Nejvíce by mě zajímala fíková chuť a také světlý krém s citrusy, mňam!

http://flavoursofamellia.blogspot.cz/2015/07/rimsky-salat-s-pomerancem-mozzarrelou.html

Nikolinda94 14.04.2016 21:47

Dobrý deň,

balzamikové krémy by som chcela predstaviť svojim čitateľkám hlavne z toho dôvodu, že milujem jedlo a taktiež milujem, keď sa s nimi môžem podeliť so skúsenosťami a odporučiť im nejakú skvelú vec. Myslím, že práve tieto krémy by tou skvelou vecou mohli byť. Nové príchute sú úžasné a viem si ich už teraz predstaviť vo svojich receptoch. Jedlo milujem a konzumujem hlavne to, čo mi chutí a je zdravé. So svojou spolubývajúcou si rady varíme a vždy sa odreagujeme vymýšľaním nových receptov. S priateľom zas radi grilujeme a spoznávame nové chute. Na svojom blogu som už pár článkov o varení zverejnila a myslím si, že balzamikové krémy by boli taktiež zaujímavou a chutnou témou na mojom blogu.

http://bellesfleursnikol.blogspot.cz/

Nikolinda94 14.04.2016 21:48

Dobrý deň,

balzamikové krémy by som chcela predstaviť svojim čitateľkám hlavne z toho dôvodu, že milujem jedlo a taktiež milujem, keď sa s nimi môžem podeliť so skúsenosťami a odporučiť im nejakú skvelú vec. Myslím, že práve tieto krémy by tou skvelou vecou mohli byť. Nové príchute sú úžasné a viem si ich už teraz predstaviť vo svojich receptoch. Jedlo milujem a konzumujem hlavne to, čo mi chutí a je zdravé. So svojou spolubývajúcou si rady varíme a vždy sa odreagujeme vymýšľaním nových receptov. S priateľom zas radi grilujeme a spoznávame nové chute. Na svojom blogu som už pár článkov o varení zverejnila a myslím si, že balzamikové krémy by boli taktiež zaujímavou a chutnou témou na mojom blogu.

http://bellesfleursnikol.blogspot.cz/

Noelik 15.04.2016 7:32

Hmm...balzamiko jsem jeste neochutnala takze by to byla vyzva!

Http://andrejkabblog.blogspot.sk

FashionLadyAn 17.04.2016 21:06

do výzvy bych se ráda zapojila proto, že přítel je vášnivý kuchař a věřím, že s blížícím se obdobím grilování, balzamikové krémy otestujeme na jedničku! )
http://fashionladyan.blogspot.cz/

Kristý Time 18.04.2016 12:11

Rada by som sa zapojila preto, lebo s maminou skúšame vkuse nové recepty, rôzne šaláty, zdravé jedlá a niečo na vylepšenie chute by sa nám rozhodne hodilo. www.kristytime.blogspot.sk

Pinch of Cooking 18.04.2016 12:50

Páni, další super výzva! Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitirou bych, jako holka pocházející z šumavské vesnice, ochutnala velmi ráda z mnoha důvodů: grilování je u nás v létě na denním pořádku - milujeme teplé večery, které doprovází vůně šťavnatého masa z grilu, dobře vychlazené pití a celkově uvolněná letní pohoda. Mužská část mé rodiny by určitě ocenila, kdybych naše ověřené recepty ozvláštnila Chilli balzamikovým krémem, protože zde platí "pálivého není nikdy dost". A my ženy bychom si vyhrály s BBQ krémem, který si představuji v kombinaci domácí hamburger bulky, grilovaného sýru Halloumi a křupavé zeleniny. Teplé večery a výborné jídlo k sobě patří jako...balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou a náš gril!

http://pinchofcooking.blogspot.cz/

ZzuZzu 18.04.2016 18:19

pretože priateľ rád varí a griluje (už máme dokonca doma v byte kontaktný gril a to je jeho najčastejšie náčinie pri tvorbe obeda) a zas jeho dobroty s veľkou radosťou ochutnávam a hodnotím zzzuzzzu.blogspot.com

Cat & Cook 19.04.2016 21:30

Hezký večer,

sice na poslední chvíli, ale přece Budu stručná a níže zmíním tři důvody, proč bych ráda otestovala řecké balzamikové krémy:

1. Miluji rodinné firmy s příběhem a historií. Firma Papadimitriou vznikla již v roce 1939 a neuvěřitelně si cením pokračující generace. Není lepší firmy, než té rodinné.
2. Papadimitriou inovují, ale přesto zachovávají tradice. Toto je i mé motto, které vyznávám na svém blogu i v životě.
3. Potřebuji nový gril. Hahaha, není nad upřímnost Pokud to nevyjde, koupím ten samý.

Mějte se hezky.

Ivka z Cat & Cook

Blogerky.cz 21.04.2016 12:37

Hezký den,

všem děkujeme za účast. Balzamikové krémy poputují k těmto blogům:

http://flavoursofamellia.blogspot.cz/
www.jovangarden.cz
www.bistro32.cz
www. bohynekuchyne.cz
http://catandcook.cz/
http://daniela.pise.cz/
www.detoxchutne.cz
http://gathermoments.blogspot.com/
http://fit-food-lover.blogspot.cz/
www.svetmodernejzeny.sk
www.janesmoments.com
zdravejist.blogspot.com
http://maladominika.blogspot.cz/
http://withlafem.blogspot.cz/
http://www.naskokvkuchyni.cz/
http://pinchofcooking.blogspot.cz/
http://rachel-roo-lifestyle.blogspot.cz
www.slaskouvkuchyni.cz
www.toffo.blog.cz
www.wevush.com

Těšíme se na vaše články.

balbalbab 07.05.2016 21:10

Tramtadáááá už jsem je ochutnal.
Výsledek zde: http://jovangarden.cz/index.php/seznam-receptu/49-kalamata-papadimitriou.
Zatim kočky!

Detox chutně 08.05.2016 18:19

Tak do výzvy posílám svou zajímavou letní dobrůtku s Kalamáta Chili balzamikovým krémem. http://www.detoxchutne.cz/zampionovy-burgr-z-kozim-syrem-repou-a-kalamata-chili-balzamikem/
Dá se připravit doma v troubě i venku na pořádné letní grilovačce. Chtěla jsem ukázat, že Kalamáta balzamikové krémy a pořádné grilování si mohou užít i ti, kteří preferují vegetariánskou stravu nebo mají například z redukčních nebo zdravotních důvodů jakákoli dietních omezení. Dobrou chuť.

wevush 14.05.2016 13:20

Můj recept s použitím výtečných balzamikových krémů najdete již na mém blogu: http://www.wevush.com/2016/05/vyzva-s-kalamata-papadimitriou-saslik.html

Zaměřila jsem se na využití obou druhů krémů při tepelné úpravě, která není pro tento typ výrobků zcela běžná. Výborně dochutily jak grilovanou zeleninu do salátu, tak i šašlík, který doplnily výraznější chilli chutí. V jednom dvousložkovém receptu se mi tak podařilo propojit oba druhy kvalitního výrobku. Za mě rozhodně doporučuji a děkuji za možnost ochutnat

lenulka007 15.05.2016 13:30

Krásný den, přidávám svůj recept do soutěže. Zvolila jsem veganskou verzi burgru, který je pro mě symbolem grilování. POužila jsem BBQ krém při tepelné úpravě a musím říct, že je opravdu lahodný. Tak přeji dobrou chuť a vyzkoušejte Burger z červené čočky s BBQ karamelizovanou cibulkou v bezlepkové bulce... http://zdravejist.blogspot.cz/2016/05/burger-z-cervene-cocky-v-bezlepkove.html

Jane´s moments 16.05.2016 6:27

Super, chutne, prekvapily http://www.janesmoments.com/2016/05/grilling-with-kalamata-papadimitriou.html

Rachel Roo 16.05.2016 14:36

http://rachel-roo-lifestyle.blogspot.cz/2016/05/vyzva-pro-blogerkycz-recke-balzamikove.html

toffo 16.05.2016 16:35

Dobrý den, tady je můj testovací článek http://toffo.blog.cz/1605/testovani-novych-prichuti-balzamikovych-kremu-kalamata-papadimitriou.
Děkuji za příležitost, užili jsme si to! Marie
www.toffo.blog

Bistro32 16.05.2016 18:31

Dobrý večer,
tady jsou odkazy na recepty s balzamikovými krémy Kalamáta Papadimitriou. Nemohla jsem se rozhodnout pro jeden jediný recept a tak jsem vybrala našich top 5 jídel za celou dobu testování:

http://www.bistro32.cz/2016/05/kalamata-burger.html
http://www.bistro32.cz/2016/05/focaccia-plnena-kachnimi-prsy-s-bbq.html
http://www.bistro32.cz/2016/05/pecene-kureci-palicky-s-chilli.html
http://www.bistro32.cz/2016/05/zeleninovy-salat-s-grilovanym-syrem.html
http://www.bistro32.cz/2016/05/medailonky-se-salatem-chilli.html

Balzamikové krémy se používaly skvěle, testování byla zábava a na všem jsme si pochutnali. Určitě si koupím a ochutnám i další příchutě vašich balzamikových krémů

Hezký večer a děkuji za super výzvu

Pavlína z blogu Bistro32.cz

S láskou v kuchyni 16.05.2016 18:42

Dobrý večer,
konečně jsme mohli otestovat Vaše balzamikové krémy. Bylo nám jasné, že budou skvělé, ale jsou NAPROSTO úžasné!
Jelikož jsme milovníci burgerů, udělat burger pro nás byla jasná volba! Odkaz:
http://www.slaskouvkuchyni.cz/pikantniacute-burger-s-269ervenou-345epou
Děkujeme za tuto možnost a přejeme krásný večer! <3

Amellia 16.05.2016 19:39

Dobrý večer,

ráda připojuji i svůj příspěvek. Testování bylo skvělé a balzamikové krémy zůstanou pevnou součástí v naší kuchyni
http://flavoursofamellia.blogspot.cz/2016/05/cheeseburger-s-karamelizovanou-cibulku.html

Iwelline 16.05.2016 21:42

http://www.svetmodernejzeny.sk/moderna-kucharka-kuchtime/. Jedno slovo - famozne Dakujem za balzamikove kremy. Su lahodne a jedinecne Verim, ze oslovim moje mladsie aj starsie citatelky (kucharky). Som rada,ze som sebe,ale aj mojim citatelkam mohla zrecenzovat tento produkt. Urcite budu nadsene, kedze neobsahuju ziadny tuk. To sa na letne grilovacky velmi hodi ( kedze chceme hlavne v lete vyzerat k svetu )

Dakujem, ze som patrila medzi Vasu "testovaciu 20". Nech sa Vam dari aj nadalej. Vela spokojnych zakaznikov prajem. Urcite budem medzi nimi aj ja.

Budem odporucat..aj v praci - kde som najmladsia kucharka

Iwelline 16.05.2016 21:44

A zabudla som podakovat, ze je to moj prvy clanok ohladom varenia na blogu . Som rada, ze ste ma nakopli . Mam moznost zlepsovat sa aj v tejto teme. Uz bolo nacase

Evi 16.05.2016 21:59

Dobrý večer, přidávám svoje zážitky a recepty z testování balzamikových krémů: http://gathermoments.blogspot.cz/2016/05/recepty-s-balzamikovymi-kremy.html
Moc děkuji za zaslání a možnost je vyzkoušet! )

Malá Dominika 17.05.2016 4:42

Zde přikládám i já pro inspiraci svůj recept
http://maladominika.blogspot.cz/2016/05/marinovany-grilovany-losos-na-hraskovem.html

marketizna 17.05.2016 8:09

Recept přiznávm nic moc, ale bohužel jsem zaneprázdněna

http://withlafem.blogspot.cz/2016/05/vyzva-blogerkycz.html

Cat & Cook 17.05.2016 12:26

Dobrý den,

Zasílám vám odkazy na dva recepty. Nejdříve jsem chtěla zaslat jen chobotnici, ale nakonec posílám i burger, i když se to může zdát jako klišé Kalamáta Papadimitriou balzamikové krémy jsou velice kvalitní, chuťově skvělé a jsem ráda, že jsem se mohla výzvy zúčastnit.

http://catandcook.cz/1642-2/
http://catandcook.cz/vyzva-s-kalamata-papadimitriou-hovezi-burger-se-slaninou-a-bbq-zampiony/

Přeji pěkný den a těším se na vyhlášení.

Ivka, Cat & Cook

Fitfoodlover 17.05.2016 13:54

Dobrý den, zasílám slibovaný článek a snad se bude líbit Přeji hezký zbytek dne
http://fit-food-lover.blogspot.cz/2016/05/vegan-burgery-domaci-housky-hummus.html
Anežka

Na skok v kuchyni 17.05.2016 18:23

Krásný večer, zasílám svůj příspěvek a doufám, že se bude líbit Krásný večer.
http://www.naskokvkuchyni.cz/cibulova-marmelada/

Romča
www.naskokvkuchyni.cz

Bohyně kuchyně 17.05.2016 19:05

Přicházím i se svou kuchařskou troškou do mlýna Jednu omáčku jsme testovali na grilu a druhou v kuchyni. Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet smažené kuře v těstíčku a díky BBQ balzamikovému krému se dokonale povedlo!

http://www.bohynekuchyne.cz/2016/05/17/smazene-kure-v-testicku/

Bohyně kuchyně 17.05.2016 19:05

Přicházím i se svou kuchařskou troškou do mlýna Jednu omáčku jsme testovali na grilu a druhou v kuchyni. Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet smažené kuře v těstíčku a díky BBQ balzamikovému krému se dokonale povedlo!

http://www.bohynekuchyne.cz/2016/05/17/smazene-kure-v-testicku/

Pinch of Cooking 17.05.2016 19:14

Přeji krásný večer!
Děkuji za super výzvu, při focení jsem dělala chutě i procházejícím pejskařům! Balzamikové krémy jsou super a líbí se mi, jak se s nimi dá experimentovat. Použila jsem ho i pro tvorbu mého dezertu a moc jsme si pochutnali.

http://pinchofcooking.blogspot.cz/2016/05/testovani-balzamikovych-kremu-kalamata.html

Daniela Svobodová 17.05.2016 19:20

Příjemný večer všem milovníkům Řecka (i všem řeckým milovníkům )

Děkuji za moc pěknou akci pro nás, blogerky, a přidávám svůj recept na "Rozmarýnové vafle s balsamicovou dýní, dipem z pečeného česneku a rukolovým salátem" (http://daniela.pise.cz/139-ve-znameni-reckeho-balsamica-aneb-vyzva.html).

Přeji všem kuchařkám hodně úspěchů a věřím, že ta, která zvítězí, nás všechny pozve na pořádnou grilovačku
Daniela - www-daniela.pise.cz

Blogerky.cz 24.05.2016 6:49

Krásný den,

všem moc děkujeme za krásné články a inspiraci. Vítězem výzvy se stává Pavlína z blogu Bistro32.cz. Gratulujeme.

Bistro32 24.05.2016 7:39

Dobrý den
Tak to je krásná zpráva! Moc děkuji a už se těším, až ho rozpálíme
Já mám takovou radost

Děkuju
Pavlína

Bistro32 24.05.2016 7:39

Dobrý den
Tak to je krásná zpráva! Moc děkuji a už se těším, až ho rozpálíme
Já mám takovou radost

Děkuju
Pavlína

Pinch of Cooking 24.05.2016 8:45

Velká gratulace!

Daniela Svobodová 24.05.2016 9:49

Blahopřeji - a který z těch pěti receptů byl nakonec ten vítězný?

toffo 25.05.2016 4:44

gratuluji!

Bistro32 02.06.2016 5:59

Pinch of Cooking, Daniela Svobodová, Toffo ~~> děkuji <3

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.