24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Háčkované hrátky na tento rok

02.01.2015
AE style svět
Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš ;)

Začínala jsem háčkováním jedné šály a postupně jsem se propracovala k šatičkám, sukním, baťůžkům, hračkám.... A co vymyslím letos?

Co chvíli se snažím přijít s něčím novým a zajímavým nejen pro svůj fler profil, ale hlavně pro mé princezny. Pro letošní rok bych chtěla tvorbu dělit nejenom na dospělou a dětskou, ale hlavně ji rozčlenit tématicky na menší "kolekce" .

No snad se mi toto předsevzetí podaří. 

Začala jsem dětskými zvířecími čepicemi

   

Čapky ušanky jsem háčkovala už od podzimu loňského roku, ale ještě bych je chtěla o nějaký ten motiv rozšířit - však zima ještě nekončí (třeba dejte tip ;-) ) , a tak spadají i do tohoto roku.
Čili kolekce Čepice podzim 2014 - jaro 2015



Další jsou opičky Opi.

       

Tyto opičky byly původně určené jen jako vánoční dárek pro mé holčičky. Ale poté, co měly docela veliký úspěch a prošly i náročným dětským testováním, řadím je do kolekce Hračky 2015


Poslední jsou Dětské batůžky

     

To označení "poslední" berte, prosím, s rezervou. protože to je poslední z věcí, kterou mám již nafocenou a fyzicky vyrobenou (opět jedny z dárků pro mé princezny), ale samozřejmě jelikož jsem nezastavitelný motor, tak těch věcí bude daleko daleko více. 

Batůžky jsou zahájením kolekce Tašky a batůžky 2015  a již nyní plánuji doplnění v podobě crossbody taštiček ;-) 

Určitě i letos budu vymýšlet šatišky a sukně - snad i v rozdělení na jarní a letní nejen v různých barvách, ale i materiálech, svetříky, vlňáčky gaťky, letní kloboučky....

Huráááááá tedy do tvorby pro rok 2015 ;-)

Váš AE style svět

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

AE style svět

Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.