24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jsem matka, a tak občas křičím

29.01.2015
AE style svět
Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš ;)

Sice není potřeba pokaždé zvyšovat hlas, ale zas někdy to opravdu pomůže ;-)

Není to tak dlouho - no pár let, kdy jsem si říkala, že na své děti zvyšovat hlas nebudu, natož abych na ně na veřejnosti řvala. Budou vychované a poslouchat... A to jsem okolo sebe měla spoustu dětí, takže zas tak najivní jsem přeci být neměla.

A jaká je tedy realita? Sem tam děti dělají, že neslyší, i když prostě poznáte, že to jen hrají, a tak je to co chvíli stylem "hlasitější dorozumívání" napříč pokojem, když jednu sundaváte ze stolu a druhá zapíná prázdnou pračku na nejvyšší ždímací obrátky. 

Nejsem zastánce výchovy, kdy dítě si může dovolit k rodičům cokoli, a ti mu ještě poděkují. Ale zas neustálé restrikty také nevyznávám. Prostě zlatá střední cesta. Líbí se mi vztah, který s holčičkama mám - jsme parťačky, kamarádky a pokud zazlobí, tak vědí, že jsem mamina, která sice zvýší hlas, ale během chvíle se zase kamarádí :-) 

A jak to máte doma Vy? ;-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

AE style svět

Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.