24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Není to "jen" víčko

06.01.2015
AE style svět
Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš ;)

Různé sbírky víček zná asi každý a i já se zapojila :-)

Dalo by se možná i říct, že se rozmohla "víčkománie". Co chvíli můžete číst nebo slyšet o sbírkách víček na tu či onu věc. A víte co? Ono je to jednoduché a opravdu se může zapojit každý bez ohledu na to, kolika víčky přispěje. 

U nás doma víčka také sbíráme (vzhledem k větší spotřebě kojeneckých vod to jde vcelku dobře) a předáváme je u přítele v práci, kde je zase hromadně předávají dále. Nechci zde ale psát o té konkrétní sbírce nebo popisovat o ní neco bližšího. 

Takže proč to vlastně píši?

Protože bych ráda, aby si každý, kdo najde trochu času ta víčka schovávat, dal i tu práci zapřemýšlet, jak a komu by jimi chtěl pomoci (byť zprostředkovaně). Je mnoho stránek či institucí se tomuto věnující a je jen na Vás, koho si vyberete. 

Malý tip, kde např. hledat: hottech.cz

Tak víčkujte, má to cenu ;-)

Váš AE style svět

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

AE style svět

Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.