24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Nálepky na zeď - home tip

07.01.2015
AE style svět
Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš ;)

V bytě miluji barvy a obrazy, ale vše ve vkusné míře a sladěné.

Dnes mi konečně dorazily objednané nálepky na zeď.

Musím říct, že se cenově nákup povedl - přes slevový portál byla sleva na každou samolepku z 1200,- na 200,- plus 99,- poštovné , takže v tomto se určitě vyplatí všemožné portály sledovat ;-)

Jako druhý tip, kde lze výhodně zakoupit nálepky (zejména dětské motivy) je www.prodeti.cz

Po otevření balíku jsem byla nadšená i trochu zklamaná zároveň....

Mimochodem, kdo náhodou toto zdobení zdí nezná -  vše funguje tak, že Vám zašlou arch s částmi samolepek, které podle obrázku nalepíte. 

Před:
A výsledek (z tohoto jsem byla právě velmi nadšená, protože přesně odpovídal popisu na stránkách, kde jsem objednávala):
Druhý obrázek byl bohužel trochu zklamání. Podle popisu jsem očekávala taktéž velký formát a nakonec nemá ani metr na metr. Nevadí, místo jsem i tak našla a obrázek je velice hezký ;-).
Aplikace je vcelku jednoduchá a nálepky dobře drží. Jen sem tam to chce i druhé pomocné ruce. aby se obrázek neslepil dohromady (záleží na velikosti). V lepení tedy nejsem úplný nováček - již dětský pokoj jsem vyzdobila tímto druhem dekorace a musím říct, že výsledek je super. Holkám se jejich zvířátka líbí a určitě jsou vzhledově povedenější, než když bych je kreslila já osobně ;-).
Hezké a veselé domovy přeje AE stylě svět ;-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

AE style svět

Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.