24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jaro 2013

03.06.2013
Alenis
Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker ;)

Zima se už pomalu odporoučila a všechny firmy nás zahrnují svými novinkami. Často to je super pokoukáníčko a při pročítání novinek se často přistihnu jak si říkám: "Jé, to chci." Naštěstí, ale zasáhne mé racionální JÁ, které mi to vymluví ... hele dyť tohle máš, jen změnili obal ... a kam bys to jako nosila? ... dyť ti to bude jen ležet doma, to nestihneš všechno unosit ... Ale tohle opravdu z jarních novinek chci!

1. Too Faced, Sweethearts Perfect Flush Blush - u téhle tvářenky mě nadchl nejenom krásný obal, ale hlavně barvičky. Mám ráda, když si z jedné tvářenky namíchán odstín jaký zrovna potřebuji. Cena: 29$

2. Tamaris - nejideálnější sandálky na léto ♥ Cena: 1499Kč

3. Essence Sun kissed, soft touch eyeshadow, 01 hello summer! - snad se kolekce Sun kissed dostane i k nám, tyhle stíny jsou přesně v barvě, kterou už dlouho hledám.

4. Catrice, Multi Colour Blush, C01 Sugar Shock - tvářenka z limitované edice Candy Shock bude dostupná na přelomu dubna a května.

5. OPI, Disney's OZ the Great & Powerful! - nový film Mocný vládce Oz, měl premiéru tento týden a kosmetické firmy se jím nechaly inspirovat. Mě zaujal pouze nový lak od OPI, který má novou texturu - tzv. tekutý písek.

6. Catrice, Lip peeling - z kolekce Candy Shock. Tady si sice nejsem jistá, jestli ho chci, ale určitě ho půjdu okouknout a pak se rozhodnu. Ale nemůžu zapřít, že ve mě vzbuzuje zvědavost.

7. NYC, Applelicious Glossy Lip Balm - prosím, prosím ať je tato novinka k dostání i u nás. Cena: 2.99$

8. Essence floral grunge, minilipgloss set - trend edition Floral grunge bude k dostání od dubna do května, pokud se dočkáme i v našich končinách, rozhodně okouknu tyhle roztomilé lesky.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Alenis

Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.