24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Náborová akce Oriflame

25.02.2013
Alenis
Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker ;)

Dnes bych se s vámi chtěla podělit o to, jak jsem se "omylem" stala obětí náborové akce firmy Oriflame. Bylo to jednoho krásného dne, kdy jsem se vydala na nákupy do obchoďáku. Zastavila mě dívčina, jestli bych jí mohla věnovat minutku... měla jsem zrovna dobrou náladu a tak jsem si řekla, že jo. Následovaly dotazy jako jestli Oriflame znám a jestli bych chtěla dostávat do schránky nové katalogy.... Hmmmm, ty katalogy ve kterých tak ráda očuchávám navoněné stránky? Sice Oriflame vesměs nepoužívám, ale ráda mám přehled co je nového. Takže slečně diktuji telefonní číslo, dostávám vzoreček parfému a slečna mizí v dáli.

Počkat? Proč po mě chtěla telefon, když mi slibovala katalog do schránky? Na co jsem myslela, když jsem jí to číslo dávala? Na tom něco smrdí, ale můžu si za to sama ... chvilka nepozornosti a je to.

Po týdnu následovala SMS zpráva s tím, že na mě v kanceláři čeká dáreček a slibovaný katalog. Řekla jsem si, že na to kašlu, nikam se mi nechce. Další týden další SMS a následně telefonát. Paní byla milá a já měla zrovna cestu okolo, tak jsem souhlasila, že dorazím.

A hádejte co mě čekalo? Dáreček to opravdu byl, ale s tím byla i spojená prezentace společnosti a lákání k tomu, abych se připojila k nim, že budu mít na vše vždy 30% slevu a to jenom za členský poplatek 99Kč. Aniž bych se k tomu jakkoli vyjádřila, už předemnou ležela smlouva ... Tak jsem jim poděkovala za dáreček a odešla. Tohle teda fakt ne. Chtěla jsem jen hloupej katalog. Navíc, jako lektorka, jsem při té absolutně-strašně-nepřipravené-amatérské prezentaci fakt trpěla.

A jaký dáreček, mě čekal? Byly to 2 vzorky pánské a dámské vůně, tuhé mýdlo a dostala jsem možnost si vybrat mězi několika plnými baleními - byl tam nějaký objemový šampon, krém na ruce a tělo, odličovač a plěťový krém. Ten mě asi jako jediný trochu zaujal ... přinejhorším si s ním budu mazat nohy :D


Já v tomto jednání nevidím nic extrémně špatného, jsem dospělá a vím jak bussiness chodí. Ale co ty patnáctiletý holčiny, které tam byly taky? Věřím, že z nich ty peníze vytáhli ... A vlastně zbytečně. Protože zrovna Oriflame má časté akce na to stát se jedním z nich a to zcela zadarmo. Takže holky neblbněte a jestli vás to zajímá, stačí zagooglit a najdete spoustu možností jak se registrovat bez poplatku.

A moje poučení? Příště víc myslet :-D a nedávat telefon na potkání :-D Ale nadruhou stranu zas můžu vyzkoušet zadarmo krém, který bych si jinak nikdy nekoupila.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Alenis

Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.