24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Nákupy ;-)

25.01.2013
Alenis
Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker ;)

Taky milujete drogerkové nakupování? Já se dnes zcela nevinně, během různých nutných pochůzek po městě, stavila v OD My. Cíleně jsem se šla podívat na oblečení, ale nic moc mě nezaujalo. Naopak tomu však bylo v sekci drogerie. U stojanu Dermacol jsem se nestačila divit - Caviar long stay make-up zlevněn z 430Kč na pouhých 189Kč. Už delší dobu ho mám vyhlídnutý a tak jsem ho tam prostě nemohla nechat.

Když jsem šla platit, tak na mě u pokladny vykoukla nabídka Toni&Guy, všechna mini balení (75ml) šampónů a kondicionerů v akci. Za standardních 90Kč bych si je nikdy nekoupila, ale za 24Kč? To už stojí za vyzkoušení. Pořídila jsem si tedy Straight & Protect Conditioner - Vyhlazující ochranný kondicionér.

Spokojená jsem odcházela směr lékárna, vyzvednout si vzorečky od Vichy (vyzkouším s poreferuji). A jak jsem zahlídla svůj oblíbený Rossmann, má peněženka věděla, že je zle :-) Nutně jsem potřebovala pleťový krém na smíšenou pleť. Snad půl hodiny jsem obhlížela tamní nabídku - moc takových krémů není. Nakonec jsem zvolila opěvovaný Ryor mořské řasy. Doufám, že jste mi ostatní blogerky moc nekecaly, protože jsem po něm sáhla jen a jen díky vám. Lakovací propriety jsou nezbytnost - třpytky od Essence zbožňuju, takže netřeba asi nic dodávat, French manicure od Gabriella Salvete je moje stálice a nutnost v posledních dnech nejpotřebnější je Peel off base coat - díky 31 day nail challenge dostávají nehtíky zabrat.

U stojanu L'Oréal mě čekalo překvapení - paletky Quad Pro ve slevě. Fialová krásně rozzáří moje šedivé oči a tak za 60Kč (standardně za 280Kč) skončí v mé cestovní kosmetické taštičce ;-)

Nutně jsem samozřejmě potřebovala i rtěnku. Představovala jsem si něco málo výrazného, prostě pro dennodenní nošení a rychlé přemáznutí klidně za chůze. Do oka mi padla Catrice ultimate shine - 200 Get the nudes paper! A podle prvního máznutí soudím, že jsem barvu vybrala správně. Jaká bude rtěnka opravdu? To bude chtít pár dnů testování ;-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Alenis

Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.