24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Ryor Aknestop- Gelová maska slupovací

13.11.2012
Andrea Bone
Jmenuji se Andrea Zíbarová, ale na internetu vystupuji jako Andrea Bone. Studuji grafický design. S blogařením mám 4 roky zkušenosti. Můj blog je zaměřený spíše pro dívky. Ráda se zaměřuji na téma co se týče líčení, recenzích a občas i módy. Líčení mě velice baví na mém blogu je několik video i foto líčeních.

Moje pleť potřebuje alespoň jednou týdně ošetřit, takže musím používat různé hloubkově peelingové masky nebo gely. A narazila jsem na jednu super slupovací masku.

Co slibuje? (opsáno ze zadní strany obalu)

 

Hluboko čistící gelová maska obsahuje extrakt z aloe vera, z přesličky a oblíbených klíčků. Složení přípravku a aktivní látky napomáhají dokonale uvolňovat a čistit znečištěné póry. Masku aplikujte jednenkrát týdně ve slabé vrstvě s vynecháváním očních partií. Po 20 minutách působení masku v ceé ploše sloupněte směrem nahoru. Po aplikaci masky získává pleť sametově matný vzhled, je hladká, jemná, a dostatečně hydratovaná. Maska je určena nejen na mastnou a problématickou pleť, ale i na další místa na těle (záda, ramena).

Jak to pociťuji já
Nejdřív musím říct, že slupovací maska mě ohromně baví. Je to moje první slupovací maska (nemůžu je totiž nikde najít). Koupila jsem jí v drogérii u Sušiaka, ale mají jí i normálně v drogérii Teta.
A už k samotné masce, jak už na obalu píšou složení má gelové, takové hustější gelové. Poprvé se mi docea špatně rozmazávalo po obličeji, ale na po druhé to bylo hned lepší. Už jsem věděla co a jak. Jak tam píšou, že máš nanést slabou vrstu tak se to potom celkem blbě slupuje, doporučuji dát silnější vrstvu a masku potom sloupneš celou a navíc když jí dáš trochu víc zanese se ti víc i do pórů. Póry skvěle čistí a vyčistí i černé tečky (na které trpím na nosu). Pleť po masce mám matnou, hebkou a jmenou. Po druhém používání se mi i zlepšilo akné na hrudníku. Věřím, že ještě dvě použití a bude to v pořádku. Masku ovšem doporučuji používat dvakrát týdně, ale s větším odstupem např.: v neděli a ve čtvrtek.
Po pravdě nevím jak to je s tou hydratací, protože moje pleť netrpí na suchá místa.
Slupování se vůbec neboj, trochu víc to tahá v oblasti kolem nosu a koutků rtů.
Tuto masku bych asi moc nedoporučovala na citivou pleť, ale možná se jenom mýlím.
Jediné co mi trochu nesedlo byl ten design obalu.

 

Hodnocení:
Zmatňuje pokožku
Odstraňuje z části černé tečky
Zjemní pokožku
Odstraňuje maz
Zlepšuje stav akné
Stahuje póry
Skvělá cena (89 Kč)

Musí se nanést silnější vrstva, aby se to lépe slupovalo

 

Máš ráda slupovací masky? Nebo s nima nemáš žádné zkušenosti? Trpíš na pleť?

Komentáře

andrejkaamy 14.11.2012 12:42

Ahojky, super tip na mastnou pleť , musím vyzkoušet

Travel with Georgie 15.11.2012 20:31

Tuhle masku jsem zrovna po dlouhý době vytáhla a přijde mi super jen mě po pěti minutách začala šimrat, tak jsem se tomu musela smát a při slupávání to trochu bolí na tvářích - jak tam mam takový minichloupky. Ale baví mě. Slupovací masky jsou super!

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Andrea Bone

Jmenuji se Andrea Zíbarová, ale na internetu vystupuji jako Andrea Bone. Studuji grafický design. S blogařením mám 4 roky zkušenosti. Můj blog je zaměřený spíše pro dívky. Ráda se zaměřuji na téma co se týče líčení, recenzích a občas i módy. Líčení mě velice baví na mém blogu je několik video i foto líčeních.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.