24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Líčení od Benefitu

23.04.2014
anet137
Jsem začínající blogerka, která doufá že uspěje v tomhle virtuálním světě. Zajímám se jak o módu, líčení, knížky tak třeba i o vaření.

Navštívila jsem v Sephoře kosmetičku vyškolenou od Benefitu. A jak to dopadlo?

   Poprosila jsem ji o výraznější líčení, abych šlo lépe nafotit. Benefit se hodně zaměřuje na obočí, v Brně je nově otevřen i Brownbar (doporučuji navštívit). Proto si s obočím dala docelo dost práce, aby bylo vykreslené podle jejích představ. Musím přiznat, že na tak výrazné obočí nejsem zvyklá a doteď si nejsem jistá, jesetli se mi líbilo nebo ne.

   Co ale rozhodně musím ocenit je nádherný odstán rtěnky, orpavdu krásná a šťavnatá malinová barvička. Oči jsou krsáně vystínované a tváře vykonturované, musím uznat, že slečna Eva je orpavdu šikovná kosmetička. Je zajímavé, jak kosmetičky vystihnout styl značky. Barevné a svěží u Benefitu u Chanelu zase tlumené a zvýrazňující přirozenou krásu.

   Abych to shrnula, s líčení jsem byla opravdu nadšená. Rozhodně všem doporučuji poptat se v nejbližší parfumerii po líčení, taková akce probíhají často. Nejenže získáte cenné rady ohledně líčení, ale i se blíže seznámíte se značkou a jejími produkty, což usnadní vyběr a nekupujete pak "zajíce v pytli".

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

anet137

Jsem začínající blogerka, která doufá že uspěje v tomhle virtuálním světě.
Zajímám se jak o módu, líčení, knížky tak třeba i o vaření.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.