24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Na co nezapomenout, když se balíte k moři

05.04.2016
TravelTips by Bobina
Ahoj :-), jmenuji se Petra a můj blog toptraveltips.cz je zaměřen na cestování a tipy na dovolenou. Můj druhý, vlastně původní blog bobinabloguje.com momentálně moc nerozvíjím, ale snad není všem dnům konec.

Období letních dovolených se sice zatím blíží jen pomaloučku, přeje jen jaro sotva začalo, ale čas utíká rychle a než se nadějeme tak léto bude klepat na dveře, mi budeme balit kufry a vyrážet za letním dobrodružstvím. Jak se připravit, na co nezapomenout a co nepodcenit?

1. Samozřejmě předpokládáme, že bude krásné počasí. Ale i v destinaci, kde svítí sluníčko 300 dnů v roce, může jak naschvál nastat nějaký zvrat. Nenechte se tedy překvapit a den před odjezdem či odletem si raději ještě zjistěte jaké počasí v místě vašeho pobytu momentálně je a bude. Nezapomeňte si přibalit i nějaký svetřík, ať už třeba kvůli pofukujícímu větříku při večerní procházce nebo kvůli tomu, že některé hotely velmi rády používají klimatizaci více než je příjemné...

2. Zabalte si alespoň dvoje plavky. :-)

3. Nezapomeňte na ochranu před sluníčkem . Kromě krému na opalování určitě nezapomeňte sluneční brýle (pokud zapomenete, tak kupte na místě:-), také přibalte nějaký sympatický slamák a lehký šátek přes ramena se také vždy hodí.

4. Pozornost věnujte také vaší kosmetické taštičce. Zabalte si hydratační krém, který je pro dovolenou u moře nezbytností, lesk na rty v nějakém krásném letním odstínu a bronzer. Nezapomeňte ani na své partnery i oni se potřebují po celodenním slunění svou pleť ošetřit a hydratovat.

5. Přibalte si věci, které vás zabaví. Pěknou knížku, časopisy, karty, boty na běhání...prostě cokoliv čím si dovolenou spestříte a nemusíte 10 dní z lehátka pozorovat jen mořské vlny.

6. Určitě nenechte doma své doklady a nepodceňte cestovní pojištění :-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

TravelTips by Bobina

Ahoj , jmenuji se Petra a můj blog toptraveltips.cz je zaměřen na cestování a tipy na dovolenou. Můj druhý, vlastně původní blog bobinabloguje.com momentálně moc nerozvíjím, ale snad není všem dnům konec.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.