24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Tonic - vím co piju?

29.09.2014
BoobPo
Ahoj, Jsem holka a bydlím v Královehradeckém kraji. Velice mě zajímá sport a zdraví životní styl, samozdřejmě taky moda a přirozená krása. Závodně jezdím parkur a koním se věnuji už od malička. Hraju na kytaru a letos absolvuji z výtvarného oboru. Dřív jsem zpívala a cvičila karate. Neodmítnu žádný návrh na diskuzi nebo na výměnu názorů. Ráda bych psala o svých názorech.

Něco málo o tonicu...

Jsem jedna z těch, co mají velice rádi tonik. Před takovými pěti lety bych ho určitě ještě "zdravě" pít nemohla. Proč dnes ano a předtím ne?

Něco málo o tonicu:
Tonic je nealkoholický nápoj, který vznikl na začátku 19. století v Indii. Díky obsahu chininu ho komunita britských vojáků původně používala jako lék na malárii. Typickou nahořklou chut si, ale můžeme užít díky jemné přírodní hořčině Quassin. Dnes už tonic chinin neobsahuje, proto ho mou pít mladiství a těhotné ženy.
Tonic se často míchá s ginem, ale to je jen pro opravdu odvážné pijáky. :)

Nebojte se a ochutnejte! Jeho chut vás velice překvapí.

BoobPo

Komentáře

Any 08.10.2014 9:12

Jde to

Keyla 11.10.2014 14:54

Zdravím BOOBPO, tonic mám ráda s fernet, nahořklá chuť, to je moje.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

BoobPo

Ahoj,
Jsem holka a bydlím v Královehradeckém kraji. Velice mě zajímá sport a zdraví životní styl, samozdřejmě taky moda a přirozená krása. Závodně jezdím parkur a koním se věnuji už od malička. Hraju na kytaru a letos absolvuji z výtvarného oboru. Dřív jsem zpívala a cvičila karate. Neodmítnu žádný návrh na diskuzi nebo na výměnu názorů. Ráda bych psala o svých názorech.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.