24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

4 nebarevné laky od miss sporty

10.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Miss Sporty je velice oblíbená značka. Ale zase mi přijde kvalitnější než Essence.

1. NAIL EXPERT* - For damaged nails (cement nail booster)
Tento zpevňující lak jsem dostala jako dárek na Vánoce, tak jsem neměla možnost ho plně využít. Ale několikrát jsem ho vyzkoušela a není vůbec špatný. Nehty se mi obecně moc nelámou (to spíše někdy při sportu), takže nemůžu zhodnotit jestli opravdu zpevňuje, ale dokonale vyhlazuje povrch nehtu. :O Teda vypadá to tak. Jak vidíte, tak je lak jemně růžový. na nehtu je při jedné vrstvě průhledný s jemným narůžovělým odstínem, který dodává nehtům zdravý vzhled. Nehty navíc vypadají, jako potažené gelem. :)
Kdybych lak používala déle, mé srdíčkové hodnocení by se asi změnilo. Možná k lepšímu a snad ne k horšímu.

 

2. NAIL EXPERT* - For glossy nails (silk base & top coat)
Jak vidíte, tak už ho tam mám poměrně málo. Ale několikrát mi i vytekl, takže to bude z malé části tím. :D Používám ho jako podklad a jako vrchní vrstvu. Ale má celkem úzký štěteček, takže aplikace není zas tak pohodlná. Jak vidíte na fotkách, tak je lehce do fialova, takže nehty jsou mírně nafialovělé. Ale měla jsem podobný jemně fialový i Essence a ten mi z červených nehtů dělal opravdu růžové, takže tohle je oproti E. vpohodě. :D Opravdu ochrání nehty, takže doporučuji.


* z této řady si chci pořídit ještě kalciový lak, který je hodně oblíbený
 

3. Disco Tech (nálepka se mi sloupla)
Už podle názvu vám to lecco napoví. Asi to tak nevypadá, ale lak je taky trošku do fialova (dokonce to píšou i na stránkách). Na nehtech vytváří mírný gelový efekt. Proč se jmenuje Disco? Protože svítí fialově ve speciálním diskotékovém UV (asi) fialovém světle. Třeba když jste na párty a vše bílé svítí fialově. ;) Opravdu funguje a vypadá to skvěle. Jen mi příde škoda, že svítí jenom na tom speciálním světle a ne třeba ve tmě. :/


4. Check matte
Tento lak jsem si koupila na doporučení Petry. Když jím přetřu barevný lak, tak do deseti sekund lak zmatní a rychle uschne. Je dobrý, až na to, že dobře jde vidět pouze na tmavých lacích (které já nenosím). :/ Takže žádná bílá, nebo krémová, jenom černá, tmavě modrá apod. A dále, není to moc na běžné nošení. Na ruce vypadají lépei nehty lesklé. ;)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.