24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Chcete nehty, které vypadají jako gelové, ale přitom jsou přírodní?

10.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Komu by se nelíbily gelové nehty. Jsou dlouhé, pevné a lak se tak rychle neoškrábe. Ale ne každý chce investovat nebo má radši své nehtíky. :)

Tvrodost
Všimli jste si, že gelové nehty lépe a hlasitěji ťukají, protože jsou pevnější? Takže pokud i tohohle detailu potřebujete docílit, sáhněte po zpevňujícím laku, séru pro pevnost nebo oleji. ;)

 

Pilování
Asi častěji vidíte rovně zapiované umělé nehty než do oblouku. Nechejte nehty pořádně nárůst a po té je zapilujte do rovno. Pak je nechte ještě několik dní růst, aby si na tvar zvykly. Ale opatrně, ty rovnější můžou rychleji přijít k úrazu!
Pokud ale máte radši zakulacené, tak si dejte pozor, aby měly všechny nehty stejný tvar.


Laky na nehty
Nejčastěji se lakuje na styl francouzské manikúry. Dejte si záležet, aby nehty byly opravdu jako ze salónů a získaly krásný francouský vzhled. A pokud se vám francie nelíbí, lakuje se i třeba na červeno nebo s výraznou růžovou, můžete zkusit i zvířecí vzory.

 

Lesk
Pravé gelové nehty jsou kásně lesklé a mají rovný hladký povrch. Toho můžete docílit, když několikrát nehty přetřete průhledným lakem. Více vrstev = lepší vzhled. Navíc se celý nalakovaný design uchová déle.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.