24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Skladování laků na nehty

26.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Neříkejte, že doma nemáte žádný lak na nehty. ;) Když je máte jenom tak někde pohozené, můžou se lehce ztratit a vy si toho ani nevšimnete.

Krabice
Já toho z nehtového designu mám poměrně dost, takže všechny věcičky mám ve velké plastové krabici, kterou nechvám pod postelí. Má několik přihrádek, takže do jedné dávám jen laky na nehty, do druhé nástroje a péči, do třetí zdobení. Omlouvám se, výstižnější obárzek jsem nenašla.


Košíčky
Pokud máte jen pár laků na nehty, stačí vám malý roztomilý košíček. Pro hezčí design ho můžete například obvázat mašličkou nebo potrpytit. Podobnou variantou je skleněná dóza či moderní designová plechovka.

Na vzduchu
Pokud se neobáváte záhadné ztráty laků na nehty, nechte je volně na vzduchu. Nad stůl si kupříkladu navrtejte malou poličku a na tu laky postavte.

Komentáře

Travel with Georgie 10.04.2013 10:11

wow, to jsou tvoje laky?? to je hustý!!! já doma laky skladuju v krabici. Teď ve Španělsku mám s sebou jen pár, tak je mám na poličce

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.