24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Pět věcí, které mi v kabelce neměly chybět

20.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Když nemám školu a jdu třeba nakupovat, tak tašku přes rameno vyměním za kabelku. Pár věciček mi v ní nesmí chybět.

1. Peněženka
Tu tahám sebou snad pořád a co půl hodiny kontroluji, jestli jsem ji někde neztratila nebo mi ji někdo ,,náhodou'' nepříbral. Ikdyž nic kupovat nejdu, i tak ji mam všude. Kdyby se mi náhodou něco opravdu líbilo, ať si to můžu koupit a využít věrnostních kartiček.

2. Prupiska s bločkem
Nevím proč, ale vždycky mám s sebou pro jistotu blog a tužku. Kdybych potřebovala něco sepsat nebo dát někomu své číslo. :DD No to asi ne, ale i tak.


3. Hřeben
Moje vlasy jsou sice jemné, ale šíleně neposedné. Hned ztratí tvar, objem a hrozně rychle se zakudlí. Proto všude tahám obyčejný hřeben.

4. Balzám na rty
Ten nosím většinou v kapse, ale i tak bez něj nevyjdu z domu. Rty mám hodně suché a co chvíli si je musím hydratovat. Jeden den či noc bez balzámu je pro mě smrt.

5. Mobil
A poslední mobil. Ten nosím taky většinou v kapse, ale občas ho prostě jenom tak hodím do kabelky. Bez něho nemůžu existovat. Mám s ním jistotu, že cokoliv potřebuju, dovolám se někomu, kdo mi může pomoct. Dále internet, případná smska za jízdenku, přehled o čase a tak dále. :) Tenhle apple vážně nemám. :D

 


Tak a to je pět věcí, které stále nosím v kabelce. ;)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.