24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Pár typů jak si vylepšit pokoj

20.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

V poslední době těchto článků čtu pomměrně dost a vy asi taky. Ikdyž tenhle článek bude stejný, ráda bych vás obohatila, ještě o něco, o čem tak často blogerky nepíší. :) Tak koukěnte do celého článku a udělejte si na vše vlastní názor.

1. Zdi
Všichni píšou, že je moderní něco si na zeď nakreslit. Ale ne každý je tak zručný a zdatný v malbě. Když se vám bude vymalovávat pokoj, zkuste zajet do pastelovějších tónů. Šíleně in je v home decoru světle růžová. Jemná a sladká barvička. ^^
Dalším novodobým hitem jsou tapety. Ano, vrátily se. Ať jsou to květiny, pruhy, tečy nebo třeba hrušky. Zase vám radím, dejte na světlejší tóny. Myslím tím, ať si nevyberete černou, tmavě fialovou nebo rudou. Pokoj to hezky prosvětlí a bude vypadat prostornější.


2. Postel
Asi čím širší tím lepší. Udělejte si své královské lože. Měkká matrace, vysoká postel, obláčková pokrývka a hora naducaných polštářků vám zajistí post královny.


3. Knihovna
Ikdyž dnešní děti a celkově mladí lidé málo čtou, knihovna je nezbytná část. Ale proč vše dávat do jednoho směru a stylu? Pár knížek postavte vedle sebe, opodál udělejte kupku z knih na sobě naskládaných. Nebo mezi řadu knížek vymezte místo na vázu s rozkošnou květinkou.


4. Textil
Textil je trošku rozsáhlejší téma, takže popořadě. Abyste se v posteli cítili opravdu jako v pohodlné říši, připevněte na strop kolejnici se závěsem. Podle potřeby můžete látku roztáhnout nebo zatáhnout, podle toho, co vyhovuje vašemu soukromí.
I vintage zamířilo do bytového návrhářství. Květinkové nebo retro povlečení na peřinu a polštáře jsou v módě.
Položte kolem postele nebo, u dveří nebo rovnou doprostřed pokoje rozotimlý kobereček. Spestří jednobarevný koberec, či podlahu.


5. Úložný prostor
Mé oblíbené. :) Miluju košíčky, krabice, koše, úložné boxy, přihrádky a podobně. U těch velkých nezapoměňme komodu, staromódní záležitost, ale v novém sídle by neměla chybět. Do knihovnčiky se taky hodí malé košíčky na drobnosti, jako jsou kapesníčky, gumičky, náramky a tak dále.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.