24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Peelingy

17.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Někteří lidé na peelingy zapomínají nebo je neberou jako důležité. Přitom jsou užitečné, příjemné a potřebné. :)

Peeling se skládá hlavně z malinkcýh tuhých částeček, jejichž účelem je vyčistit pokožku. Některé peelingy bývají hrubší a jsou spíše na tělo, ty jemnější by se měly využívat na obličej. Kdyby byly moc hrubé, obličej by mohl nepěkně zareagovat (zarudnutí, svědění, spálení...). Tyto přípravky by se měly roztírat jemnými krouživými pohybu, moc nedřete. ;)


Obličejový peeling může pomoct proti usazeným pórům, černým tečkám a malým pupínkům.
Tělový peeling bývá tvořen z trošku větších částeček. Proč ho používat? Odstraní staré odumřelé kožní buňky a prokrví pokožku, což je příznivé hlavně v zimě.
Dále třeba můžete znát peeling na rty (Lush). Stejně dobře působí i to, když si přejedete párkrát kartáčkem přes rty. Po použití použijte hutnější balzám na rty.

Peeling by se měl používat jednou do týdne, moc nedřít a ne moc dlouho a opláchnout teplou vodou. Následně se něčím namazat. :)

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.