24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

SPECIÁL: Odličování

12.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Doufám, že se všechny poctivě odličujete! Protože jestli ne... tak si ničíte pleť.

1. Nechoďte pod sprchu s nalíčeným obličejem. Co nejdříve si obličej omyjte a odličte, poté se až běžte sprchovat. Proč? Horká pára s vodou vám otevřou póry a všechna špína, make-up, žmolky a všechno tohle svinstvo vám ucpe póry. Nejdřív vyčistit, pak až sprchovat.

 

2. Tohle všichni znáte. Nechoďte spát neodlíčená - taktéž to vaší pleti nenadělá dobrotu.

 

3. Na odlíčení make-upu jsou nejlepší odličovací ubrousky přímo k tomu určené. Radši použijte dva - ted druhý vám odstraní ty zbytky, které ještě zůstaly.


4. Ale co na oči? Voda? Mléko? Jestli vám můžu poradit, neberte vodu. Ikdyž může být levná jak chce, většinou obsahuje alkohol a po něm vás budou očka nepříjemně štípat. Volte radši mléko, je k vám šetrnější.
*Já se odličuju přírodním kokosovým olejem a musím říct, že je to to nejlepší, co jsem kdy použila. Odlíčí to hned, hydratuje okolí očí, nezanechává zbytky.

 

5. Pokud se neodličujete prsty, používejte vatové tampónky. Nalijte na něj přípravek, nachvíli tampónek podržte na oku a poté jemými krouživými pohyby odličujte oči. Pro odstranění zbytků můžete použít vatovou tyčinku.

 

6. Po odličení obličej vyčištěte nebo omyjte vodou (pokud chcete později čistit) a použijte lehký krém. U rtů naneste kvalitní hutný balzám na rty.

 

7. Vyhněte se celkově alkoholovým přípravkům. Třeba dobře odlíčí, ale podráždí pokožku.

 

8. Není to nutnost, ale také to není na škodu. Po odlíčení vysušte oblíčej a naneste pleťovou vodu, třeba na citlivou pleť. Ta je skvělá od Biodermy.

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.