24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Krásné šperky vhodné i do společnosti

10.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Přece nemůžete jít mezi smetánku s gumovými náramky na ruce! Co takhle vybrat něco, co vypadá luxusně?

Když podáváte ruku, každý si všimne dokonalého doplňku na ruce. Jistě okouzlí perly a třpytivé kamínky. Ale ty budou trošku dražší ne? Perly nahradíte umělými nebo dokonce perličkami, a drahokamy bižuterií či nákladnějšími zirkony.

P.S.: Vždycky se podává pravá ruka, ikdyž třeba praváci nejste. ;)
Nádherný náhrdelník vynikne jak na holé kůži (výstřih), či na oblečení (např. rolák). Tady se nesmí nic přehánět, všeho moc škodí. Chce to jednoduchý šperk. Pokud vyrábíte z perliček, navlečte na pár vlasců perličky v rozmezí alespoň dvou centimetrů. Vytvoří to tzv. rozsypaný dojem.
Náhrdelník se zlatým designem volte k tmavšímu oblečení, příklad; tmavě modrá. Jednoduchý řetízek s malou ozdůbkou. (na obrázku je taková netradiční. ;D)

Pokud máte po ruce více drobností, které do kapes dát nemůžete, vemte si kabelku. Ale pozor, žádnou velkou krávu! Elegantní psaníčko, ,,mošničku'' nebo něco podobného, hlavně ať je to jemné a decentí. Volte barvy k celkovému outfitu. Hezké jsou pastelové či neutrální barvy. Žádná zelená prosím vás!
P.S.:  Chanell výrabí krásná psaníčka. ;)

Do společnosti se nehodí jít s okousanými nehty, vyberte si buď z jemných lehkých odstínu a z francouzské manikúry (přírodní či gelové). A na prsty prstýnek. Tady asi žádnou sovu dobře neuplatníte, stačí obyčejný kroužek anebo světlý kvítek.

Pokud hodinky, tak jemné a nepříliš výrazné.

Brože jsou in, ať ve zlatě, či ve stříbře. Nejlépe se hodí připnout na levou část hrudíku mírně pod klíční kostí.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.