24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Dermacol Acnecover - make-up a korektor

09.12.2012
Cosmetic-Walnut
Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou :). Miluju čtení knih! :D Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce. ;)

Firma Dermacol je známá svým make-up cover korektorem(jako make-up je opravdu hodně krycí), ale jak vypadají jiné make-upy této značku? Protože nejsem dokonalá:( a mám pupínky, vybrala jsem si Acnecover s tea tree olejem...

Dermacol Acnecover je v praktickém balení spolu s korektorem. Připomíná mi krém na opalování, který každoročně bereme na hory. V tubě je opalovací krém a ve víčku je zabudovaný jelení lůj proti mrazu. Mám tmavší odstín, ale není to až tak hrozné. Korektor mi přijde oproti make-up hodně světlý. Mám odstín 3, cože je tmavší barva (celkem jsou k dostání 4 odstíny). Není to dlouhodobý make-up, vydrží mi až 7 hodin s bází a pudrem. Ale korektor je slabší vydrží cca 4-5 hodin. Navíc je docela tuhý, takže jsem se bála, abych si pupínky nerozdráždila. Zkusila jsem aplikovat prstem, ale na prstu mi zůstala barva a na tvářích jí moc nebylo.
Zmatňuje, a to přirozeně. Byla jsem v pokušení nepoužít pudr, ale to by asi nevydržel a leskla bych se. Jestli potlačuje tvorbu akné, to si nejsem až tak jistá. Myslím, že díky tea tree oleji by se pokožka nemusela tolik ucpávat. Toto je ovšem inividuální věc, u mě se nic nezhoršilo ani nezlepšilo. Nevěřím, že by make-up mohl jakkoliv zlepšit stav pokožky.
Krytí je obstojné, ale proste po pár hodinách je vidět,že nejsem dokonalá. Cena je od 170 Kč a to se mi zdá velmi dobré na jeho schopnosti. Výsledný efekt by měl vypadat asi takto ‚Zklidněná, hydratovaná a barevně sjednocená pleť. Pupínky a zarudlá pleť jsou méně zřetelné a pleť působí velmi přirozeným dojmem. ‘ jak píší na stránkách Dermacolu. Pleť byla zklidněná,pokud si ji neporušíte korektorem (musíte lehce). Hydratovaná a sjednocená také byla. Pupínky a zarudlá místa jsou ‚jen‘ méňě zřetelné jak píší, a to je pravda. Jsou bohužel, jen méně zřetelné. Žádné úplné zakrytí se opravdu nekonalo, byly vidět pupínky.

+hydratovaná pleť
+barevně sjednocená
+méňě zřetelné pupínky, to je však u každého korektoru
+/-krytí
+/-výdrž
Hodnotím 3/5. Toto není můj vysněný make-up ani korektor. Ale jako drogerkový produkt se řadí k lepší polovině. Dermacol je celkově dobrá značka.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Cosmetic-Walnut

Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou . Miluju čtení knih! Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.