24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jarní módní trendy sází na něžný dívčí vzhled

06.03.2017
danielakrem
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Letošní jaro přináší nové trendy kousky, ale oživuje i nestárnoucí klasiku. Romantické prvky jsou kombinované s jemnými materiály, které po zimním období vnáší do šatníku příjemnou lehkost. Něžné barvy, které neodmyslitelně k jaru patří, doplňují průsvitné materiály a typické ženské prvky.

Bez volánků to nepůjde
Volánky se do našich šatníků dostávaly pozvolna během podzimu, ale na jaře to bez nich už nepůjde. Krásný něžný kousek, který letošní jaro vyhrává na plné čáře. Volánky perfektně oživují oversize halenky a košile. Kombinaci volánků a boyfriend džín zvolila blogerka Amy Jackson a trefila se do černého. Nebojte se dávat dohromady typicky ženské kousky s lehce rockerskými prvky. Díky tomu vytvoříte nepřehlédnutelný kontrast. Romantičtější variantu najdete na instagramu dvou módních nadšenkyň Dos Two Due. Bíle košile můžete doplnit úzkými černými kalhotami nebo pouzdrovou sukní a outfit do kanceláře je na světě. Pokud vás láka klasický ladylook nechte se inspirovat Jean Wang z blogu Extrapetit.
Návrat k tradici s výšivkami
Opravdu velký comeback slaví výšivky, které se budou letos objevovat úplně na všem. Nášivkám na bundách a džínách už pomalu odzvonilo a na jaře je střídá lehčí varianta v podobě výšivek na lehce průsvitných topech. Najdete je také na košilích a díky tomu můžete oživit každodenní minimalistický šatník. Trendy kousky najdete v mnoha kolekcích obchodních domů a proslulých návrhářů.
Černobílá klasika oživená puntíky
Pokud nechcete experimentovat s barvami, černobílá varianta je skvělé řešení. Chcete-li outfit trochu osvěžit a dodat mu jarní nádech, sáhněte po lehkých šatech s puntíky jako blogerka Tina z blogu Just a Tina Bit. Pruhované kalhoty doplněné basic tričkem a kloboukem můžete najít na instagramu Lindy Hallberg LindaH style. Obě tyto varianty jsou sázka na jistotu.
Máte chuť na barvy? Vsaďte na zelenou a žlutou
Barvy se opět dostávají do našich šatníků a je opravdu z čeho vybírat. Letos jsou v kurzu syté barvy jara a to hlavně zelená a žlutá. Šaty hledejte z lehčího materiálu nebo krajkové. K takto výrazným kousků volte už jen minimalistické doplňky v neutrálních barvách.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.