24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Boj s pupínky? Jak na ně?

10.02.2013
Elitie
Jsem studentka která zbožňuje kosmetiku, líčení a módu. Nejvíce miluji LUSH, Ziaju, L'Occitane a Maybelline :) Ráda recenzuji věci a píši články :)

Pupínky, akné

Každý den se do zrdcadla díváte se stejným zhnusením z toho, že máte škaredou pleť plnou akné, pupínků a černých teček? Myslím že to zná každá žena. Ale je několik ověřených typů, které fungují a zlepšují stav pleti. A jaké tipy že to jsou? Začněme od základů...

1. VODA - Čím víc přijímáme tekutin, tím víc se nám čistí celé tělo a i pleť. Pleť získává vodu, takže tedy hydrataci. A co to znamená? Nemusí se tolik mastit a tím pádem se vám nebude tvořit tolik akné atp.. Pijte, ale vodu, holou vodu. Žádné slazené minerálky, kofoly, koly, coca coly.. NE! Vodu.

2. VYČIŠTĚNÍ KRVE, VYČIŠTĚNÍ PLETI - Neznáte důvod toho proč máte tolik pupínků? Já možná ano. Jíte brambůrky, smažená jídla, věci s "éčky", pijete coca coly, kofoly, jíte hodně sladkostí, čokolády? ANO? A jsme u toho. Vaše krev potřebuje od těhle hnusů vyčistit! A jak? Pijte kopřivový čaj. Každé ráno jeden šálek. Kopřivový čaj čistý krev, což znamená že čistí pleť. Pokud vám nepříjde kopřivový čaj moc lákavý, pořiďte si Meltu. Má stejný účinek a mnohem lepší chuť ;). 

3. ČISTÍTE KREV? ČISTĚTE I PLEŤ! - miluju, když mi někdo řekne, že se neodličuje a hned v zápětí si stěžuje na to, jak hnusnou pleť plnou akné má. V ten moment vybouchnu a ječím. Jak můžete chtít krásnou ple´t, když ji zanesete makeupem, který ucpává póry a pak ho ani neodlíčíte? Celý den se vám tam hromadí špína a zalézá do pórů. A co vzniká? Akné! Tak buďte aspoń té dobroty a odličujte se. Používejte micelární vody, tonika, peelingy, čistítka - COKOLIV! Jen se pořádně odličujte.

4. I VAŠE PLEŤ POTŘEBUJE HYDRATACI! - Všechny typy pleti potřebují hydrataci. I suchá, i smíšená a i mastná! Myslíte si, že když vaši mastnou pleť pořádně vysušíte, zbavíte ji pupínků a mastnoty? Právě naopak. Pleť bude vysušená a bude chtít hydrataci. A jak se sama hydratuje? Bude se mastit. A co znamená že se bude mastit? Bude se vytvářet další akné a vaše pleť bude ještě více mastná. Takže kupte si krém, třeba lehčí ale vaši pleť neustále hydratujte. Ráno i večer :).

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Elitie

Jsem studentka která zbožňuje kosmetiku, líčení a módu. Nejvíce miluji LUSH, Ziaju, L'Occitane a Maybelline Ráda recenzuji věci a píši články


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.