24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Lady Gaga Grammy Awards 2015 Inspired Makeup

20.02.2015
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Abych pravdu řekla, žádné velké předávání cen nesleduji. Nevím, kdo získal Oskara ani Nobelovu cenu. Ale i tak jsem neunikla fotkám z předávání letošních Grammy. Líčení Lady Gaga zaujalo všechny skoro tolik jako její obrovský výstřih. A to si samozřejmě říkalo o článek!

Bláznivé looky bláznivé Lady Gagy byly inspirací lidem po celém světě. Ať jsme chtěli nebo ne, ať preferujeme barevné šílenosti nebo spíš tlumené nenápadné líčení, v jejích videoklipech jsme všichni hltali každý záběr a říkali si, že to je pecka! A tohle líčení to znovu potvrdilo!
Protáhlé ocásky zoufale neřičí „Tady jsem!“, protože nejsou černo-černé, ale spíš šedé, načež postupně přechází do tyrkysové na víčku. Znovu geniální tah, neb barvičky sem tam probliknou při mrkání, znovu to není nic extrémně nápadného.  A to celé zahalené do třpytu? To už je jen třešnička na dortu!
Ale aby to nebylo zas tolik nudné a tolik: „To už jsme všichni někde viděli, docela nuda!“, tak jsou stíny v očním důlku ztraceny teplou hnědou. Okrovou hnědou, která jde ostře proti tyrkysově modré a studené šedivé. Jde tak silně proti, až vytvoří krásnou nenucenou harmonii. Všechny tyhle elementy spolu a bum! máte perfektní  netradiční líčení!
Jasně, že tohle není look, které by většina lidí nosila na obyčejné posezení s kamarády, i když… Já ho vytáhla právě tam! :D Ale když si uvědomíte, že jde o to zaujmout na červeném koberci, být zajímavý, bláznivý a elegantní zároveň, myslím, že se to Gaze povedlo! A to s notnou dávkou grácie. Zkrátka pecka, nemyslíte?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.