24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Březnové úlovky

17.03.2013
Hanaan
Ahoj, co bych o sobě mohla říct :) jsem pozitivní, optimistická, přátelská a jako každá holka mám ráda módu, kosmetiku, životní styl a další. Svůj blog mám krátce, původně jsme pracovala na bloger.cz momentálně se učím na blogspotu. Ráda píšu o čemkoliv co mě zaujme a co by mohlo zaujmout i jiné lidi. Moc ráda chodím na procházky se svým psíkem Corinkou a kochám se přírodou. Do budoucna plánuji koupi nějakého dobrého foťáku aby se mohla pochlubit také dobrými snímky :-)

Aneb vše co mě tento měsíc potěšilo

Ahoj všichni,
takže tento měsíc jsme si opravdu nadělila mnoho drobnůstek, které mi udělali radost a dělají jí nadále, tak jsem se rozhodla se s nimi pochlubit a přihodit nějakou recenzi.
Takže jak jsme již informovala na blogu internetového e-shopu značky Dermacol, poskytla značka nově registrovaným zákaznicím 200 korunovou slevu na nákup, takže jsem neodolala a něco málo si pořídila. To něco je báze pod make-up a make-up, od Dermacolu jsem navíc získala ještě dva vzorečky a bázi pod oční stíny zdarma.
Bázi pod make-up jsem nikdy nepoužívala, ale to že je nutností jsme pochopila po plese kamarádky, kdy jsem se každou chvíli chodila přemalovávat na dámy a nakonec jsem zjistila, že mám na obličeji mapy od make-upy což moc příjemný pohled nebyl. Nevěděla jsme, kde najít cenově dostupnou, kvalitní a dobrou bázi a co si budeme povídat jako studentka, která žije hlavně z brigád a platí si většinu věcí sama jsem dost rozmazlená vyhazovat horentní sumy za kosmetiku, takže sleva od Dermacolu se mi hodila.
Báze Satin make-up base je úžasná. Nemám jí dlouho, koupila jsem si 30 ml za nějakých 370 korun, což je docela dost, na druhou stranu mám pocit, že ani nemizí. Musím říct že konzistence mě rozesmála, připomíná mi lehčí variantu lubrikantu :-). Musím říct, že je boží kromě toho že krásně voní, mojí tvářičce dodává růžový nádech a vydrží dlouho (obstál 12 hodin bez přelíčení). Já jsem spokojená, nepatří sice mezi nejlevnější, ale účinek je super a když patří mezi dražší věci co mám v kosmetické taštičce jsme ráda, že jsem si zainvestovala do kvality.

No původně jsme si chtěla pořídit jen bázi pod make-up, nakonec jsem ale neodolala ani make-upu Caviar Long Stay. Za prvé v drogerce stojí něco přes 300 korun a na Dermacol.cz je momentálně za 199 a za druhé jsem po něm koukala už dlouho, protože má ve víčku nejen malé zrcátko, ale i korektor stejné barvy, který se mi hodně hodí. Nedávno jsme si za cca 60 korun koupila korektor od Essence a upřímně je to šílená kvalita, která nic nevydrží. Tenhle make-up je hodně hutný, ale i přesto nedělá žádnou masku a krásně se pleti přizpůsobí. Korektor má stejný odstín jako make-up a nádherně kryje i ty nejtmavší kruhy pod očima a nezažírá se do "vrásek". Doma mám ještě dva make-upy Bourjois a Maybelline, ale Dermacol mě nejvíce překvapil. Dříve této značce nefandila, teď mě odzbrojila.

Eye shadow base mě moc nenadchla. Přiznám se na rovinu, že jsme žádné zázraky nečekala a po bázi nijak extra netoužila, ale těšila jsem se že jí vyzkouším a je to docela propadák. Stíny mi vydrží stejně dlouho jako kdybych ani žádnou bázi nepoužila, vůně není nic extra (v porovnání s bází pod make-up) a čekala jsem lepší účinek, ale dostala jsem jí zadarmo, takže nemusím litovat vyhozených peněz. Já osobně pod stíny používám krémovější korektor, stíny na něm krásně drží a skoro je přes den nemusíte upravovat a navíc mi korektor poslouží lépe než báze. (mimochodem na e-shopu cena 99 korun).


Další věcičkou kterou jsem si pořídila minulou středu jsou černé gelové linky od Maybelline. Stáli mě asi 149 korun, velikost je 5 ml a jsou super. K linkám byl rovnou i štěteček, který není ani nijak extra tlustý ani extra tenký, takže linky zvládne opravdu každý. Je pravda že konzistence nemusí každému vyhovovat, poprvé jsme si linek dala více a černá barva se mi obtiskla po celém víčku, ale když to správně odhadnete vypadají dobře a dlouho vydrží. Linky často nenosím, ale za to, že jsem si koupila tyhle gelovky jsem ráda, nikdy nevíte kdy budete potřebovat něco jednoduchého, pěkného a rychlého.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Hanaan

Ahoj,
co bych o sobě mohla říct jsem pozitivní, optimistická, přátelská a jako každá holka mám ráda módu, kosmetiku, životní styl a další. Svůj blog mám krátce, původně jsme pracovala na bloger.cz momentálně se učím na blogspotu. Ráda píšu o čemkoliv co mě zaujme a co by mohlo zaujmout i jiné lidi. Moc ráda chodím na procházky se svým psíkem Corinkou a kochám se přírodou. Do budoucna plánuji koupi nějakého dobrého foťáku aby se mohla pochlubit také dobrými snímky


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.