24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Remington S9950 Shine Therapy aneb žehlím, žehlíš, žehlíme :)

13.08.2013
IlFreedom
Jsem obyčejná holka, kterou baví svět a ráda se podělí o své myšlenky a zkušenosti. Ráda cestuju a poznávám nová místa a ráda o nich píšu. Jako každou dívku mě zajímá kosmetika, nejvíce však věcičky týkající se vlasů. Mám své sny a doufám, že je jeden po druhém dokážu uskutečnit :)

Mého miláčka Rowentu Lissimu jsem vám už představila v jednom z minulých článků, no a teď bych vám ráda ukázala moji žehličku na vlasy Remington Shine Therapy :)

Od přírody mám hodně kudrnaté vlasy a jak už to tak bývá, kdo má kudrnaté, chce rovné a naopak :) Jeden čas jsem kudrnaté nosila, ale bylo s tím dost práce, kudrlinky byly hezké jen první den, a tak jsem začala žehlit. Mojí první "žehličkou" byly takové ty krepovací kleště, kde byl i nástavec na rovné vlasy, ale to na moje silné kudrny nestačilo. Pak jsem pořidila Sencor žehličku, která nebyla špatná, ale nedala se u ní nastavovat teplota. No a tak jsem se rozhodla pořídit si žehličku dražší a kvalitnější.
Obecně jsou žehličky Remington dost chválené, a tak jsem zapátrala na internetu a nakonec jsem si vybrala Remington S9950 Shine Therapy.

Opět jsem dohledala, kdy jsem jí objednávala a bylo to 8.7.2012, tudíž už ji mám přes rok a tenkrát patřila k těm dražším, v obchodě se pohybovala tuším kolem 1700,- nebo tak nějak. Objednala jsem ji tedy z internetu a vyšla mě na 948,- a absolutně těch peněz nelituju.
Teď vám sem napíšu, co o této žehličce říká internet a pak nějaké moje vlastní postřehy a zkušenosti.
Jedná se o digitální keramickou žehličku na vlasy, která má keramické plochy napuštěné vitamínovým kondicionérem, který po zahřátí rovnoměrně uvolňuje do vlasů mikročástečky a zanechává vlasy hladké a zrcadlově lesklé. Kondicionér vydrží po celou dobu životnosti žehličky. Doba nažhavení je 60 sekund až na teplotu 230°C.

Součástí balení byl také žáruvzdorný obal, který docela využiju, když někam jedu a žehličku si beru s sebou :)
No jinak co říct, já jsem se žehličkou naprosto spokojená. Vlasy mi vyžehlí krásně do rovna, nenastává žádné okamžité zkroucení jako se mi to stávalo u staré. Co je pravdy na tom kondicionéru to nevím, ale když jsem ji měla úplně novou, tak mi možná trošku přišlo, že se mi rychleji mastí vlasy, přitom mě se téměř nemastí, mám je hodně suché. Tak možná tam přece jenom nějaký ten kondicionér byl, ale teď už to nějak nepozoruju. Jinak nahřívá se rychle, vyhovuje mi to nastavení teploty, třeba po umytí vlasů to musím vzít na 200°C, abych je důkladně narovnala, ráno mi třeba stačí 180°C, takže tohle je za mě super věc. Občas se mi stávalo, že při žehlení jsem omylem zmáčkla tlačítko a zvýšila nebo snížila jsem si teplotu. To má ale jednoduchý řešení, stačí na pár sekund podržet - minus a žehlička se zamče na teplotu, kterou tam máte nastavenou :) Jinak mi přijde, že i docela rychle chladne po vypnutí, což je určitě plus.
Každopádně je to žehlička jako každá jiná, tudíž si rozhodně nevsugerovávám, že by mi neničila vlasy :) To je prostě úděl nás kudrnatých, kteří si vlasy žehlíme denně. Ale rozhodně si stojím za názorem, že je dobré investovat do nějaké kvalitnější a třeba i dražší žehličky.
A jakou žehličku používáte vy?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

IlFreedom

Jsem obyčejná holka, kterou baví svět a ráda se podělí o své myšlenky a zkušenosti. Ráda cestuju a poznávám nová místa a ráda o nich píšu. Jako každou dívku mě zajímá kosmetika, nejvíce však věcičky týkající se vlasů. Mám své sny a doufám, že je jeden po druhém dokážu uskutečnit


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.