24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Newspapers nails - DIY (moje tvroba)

09.12.2012
Ivett
Jsem dvanáctiletá, někdy nenormální holka a blogerka. Jmenuji se Iveta Skutková a říkám si Ivett. Blog mám teprve půl roku, ale myslím, že se v blogovém světě už orientovat umím celkem dobře :D Můj blog je hlavně s deníčkovským nádechem, ale začíná být i trochu módní.. Budu ráda, když se na něj podíváš na adrese, která je výše. Fakt díky ;) Takže díky a přeji hezký den ;)

Chtěla bys vědět jak na novinové nehty? Zde je návod!

Ahoj!

Jsem tu s první DIY na tomto webu a je mojí tvorby! Jsou to tedy novinové nehty, ale předem upozorňuji, že se mi nepovedly.. Tady máte hlavně návod, přes víkend to zkusím znovu, protože fakt netuším, proč se mi nepovedly, postupovala jsem přesně podle postutpu..:/ Ale chvilku mi otisk novin držel a pak se nějak ztratil...:P Kruci... Teď jsem zjistila proč se mi to asi ztratilo.. Zapomněla jsem použít bezbarvý lak :/ No nic, tak to zítra zkusím znovu ;) Tak tady máte aspoň návod, snad se vám to povede líp (určitě). A omlouvám se za kvalitu, bohužel musím fotit mobilem :/

Potřeby:

-noviny

-nůžky

-ne moc světlý, ale ani moc tmavý lak na nehty

-bezbarvý lak na nehty

-cokoliv co obsahuje lih (já použila rum)

-misku nebo skleničku

Postup:

1)Nejdřív si nějakým lakem světlé barvy nalakujeme nehty. Tmavý lak nedoporučuji, protože na něm noviny nevyniknou a ani ne nějak moc světlý, tam noviny nejsou tolik vidět (zkušenost kamarádky). Já použila světle růžový od Avonu.

2) Pak si nastříhej noviny na malé části o velikosti asi tvého nehtu. To můžeš udělat i před nalakování, to je celkem jedno.

3)Nachystej si misku nebo sklenici a do ní si dej cokoliv co obsahuje lih. Já tedy použila již zmiňovaný rum.

4)Do misky polož nehet a pořádně ho namoč v mém případě rumem. Ale udělej každý zvlášť, tzn. každý nehet nejdřív namoč v lihu, udělej následující krok a pak to teprve zopakuj na dalším nehetu.

5) Na nehet namočený v lihu hned dej jeden výstřižek novin a pořádně přitiskni. Pak ho sundej a měly by se ti obtisknot noviny na nehet. Pak zopakuj čtvrtý a pátý krok na všech nehtech.

 

6) Neudělej stejnou chybu jako já, ale přelakuj nehty bezbarvým lakem! Pokud tak neuděláš, text z novin ti moc dlouho nevydrží. A takhle nějak by měly nehty vypadat, ale jak už jsem psala moc se mi nepovedly. Na fotce to není tolik vidět, ale hned po tomto postupu jsem měla nehty celkem dost "novinové". Určitě to zkuste, nevypadá to nějak špatně! ;)

Na fotkách to fakt není moc vidět :/

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Ivett

Jsem dvanáctiletá, někdy nenormální holka a blogerka. Jmenuji se Iveta Skutková a říkám si Ivett. Blog mám teprve půl roku, ale myslím, že se v blogovém světě už orientovat umím celkem dobře Můj blog je hlavně s deníčkovským nádechem, ale začíná být i trochu módní.. Budu ráda, když se na něj podíváš na adrese, která je výše. Fakt díky Takže díky a přeji hezký den


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.