24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak to vidí chlap: Krátké sukně už nikoho neokouzlí

05.05.2015
JAK TO VIDÍ CHLAP?
Co se mužům líbí na ženách? Jak si představují ideální outfit na večeři, které kousky šatníku je nenechají chladnými, co je naprosto odradí a jak moc jsou příznivci plastik a make-upu? Budeme se ptát tentokrát nikoli odborníků na krásu, ale skutečných mužů různých věkových kategorií. A určitě se dozvíme nejednu pikantnost :-).

Využila jsem příležitosti, že Dalibor, nadějný mladý fotbalista, a zároveň známý fashion bloger, šel pít s kamarády, abych se zeptala, co na ženách obdivují fotbalisté.

Nebo alespoň on. Ten večer mi chodily sladkobolné zprávy o tom, jak by se chtěl zase zamilovat, normálně se s ním dalo mluvit až druhý den po kocovině. Ale tohle jsem z něho dostala i tak!
Dalibore, tak slovíčko o těch ženách, které si tě dokážou získat. Čím si tě získávají? Co tě upoutá hned na první pohled?
Úsměv a úsměv. Neexistuje ošklivý úsměv. Miluju na ženách tetování, krásně tvarované štíhlé nožky na podpatcích a to, když vaří ve francouzské košilce.
 
Takže trochu těla, trochu jídla...
Je to sexy kombinace, ale není to o tom, že by holka musela stát pořád za plotnou. Vztah musí být jako puzzle a musí do sebe všechno zapadat.
 
Vypadáš tedy nenáročně. Je skutečně snadné si tě získat?

Je to možná naopak trošku těžké. Líbí se mi hodně stylové holky. Ale opravdu hodně. Tak, aby nesplývaly s davem. Miluju černou barvu. Černé úzké rifle, bílá košile, křivák. Z toho jsem úplně odvařenej.
Dalibor mi ukazuje ideální outfity – černé džíny, bílý vršek, doplňky. Jako je to hezký, Dali, ale tohle je víc než sukně?
Je to víc než sukně. Hodně holek sází na krátké sukně a vysoké podpatky, ale to není tak rafinované a už to nikoho neokouzlí.
 
Jako zastánkyně sukní doufám, že nejsou všichni chlapi stejní. Ale vraťme se k tomu úsměvu. Jsi fotbalista, na tebe se musí usmívat každá - i modelka.
Ano, ale nesmí to být póza. Fotbalové tribuny jsou plné krásných, reprezentativních, hubených a silikonových slečen. Ale pokud je to jenom hra o nějaké společenské postavení, pak se to možná nepozná okamžitě, ale fungovat to nebude. Tedy u mě ne.
 
Jak moc si na ženách všímáš make-upu?
Všímám si spíše tetování, které musí ladit k osobnosti. To make-up ostatně také. Na mě ale moc make-upu nefunguje, když je toho moc, bojím se, že to je přetvářka.
 
Takže kdyby se ti nějaká budoucí přítelkyně přestala líčit úplně, vzal bys to v klidu?
Myslím, že jo. Tedy pakliže o sebe nepřestane pečovat. Mám rád ženskost, ta by z ní měla vyzařovat pořád. Možná s make-upem možná bez, ale pořád.
Dalibora můžete – krom fotbalového hřiště - sledovat na módním blogu: Love Fashion http://www.blogerky.cz/blogy/moda/love-fashion.

Komentáře

Katalin 24.07.2015 17:33

Tento blog som si veľmi obľúbila Nachádzam tu neustále rady, ktoré ma zarážajú

http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk/2015/07/sutaz-s-findkeyeu-giveaway.html - budem rada, ak sa zapojíte do súťaže nie len pre ženy

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

JAK TO VIDÍ CHLAP?

Co se mužům líbí na ženách? Jak si představují ideální outfit na večeři, které kousky šatníku je nenechají chladnými, co je naprosto odradí a jak moc jsou příznivci plastik a make-upu? Budeme se ptát tentokrát nikoli odborníků na krásu, ale skutečných mužů různých věkových kategorií.

A určitě se dozvíme nejednu pikantnost .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.