24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

5 fashion kousků, které (prý) musíme mít

23.11.2012
Lady Nectarine
Jsem normálně nenormální dvacetiletá Lady se zájmem o všechno možné... Můj blog je svět, který je jenom můj a můžu sdílet s celým světem své myšlenky, nápady, rady,...

Co je právě trendy?

Dočetla jsem se, které modní kousky nesmí (prý) chybět v našem šatníku :) Tak schválně, myslíš si to taky? :)

1. 24 hodinové šaty
Proč se za den převlíkat tisíckrát na schůzku, do školy, na večírek,..., když se dá všechno v pohodě stihnout v jedných šatech? Tak tímto se řídí 24 hodinové šaty. Mají vypadat luxusně, ale ne moc, jsou velmi univerzální. Májí být trendy ohledně barev, střihu nebo vzoru, ale nikdy se nesmí potlačit jejich myšlenka.

24 hodinové šaty jsou univerzálním oblečením, které se dokáže po celý den přizpůsobovat situaci, ve které se ocitnete. (Modely 24 hodinových šatů: Next.)

 

2. Zvonová sukně
Ideální na zvíraznění a zeštíhlení pasu a potlačení zadečku a boků. Od pasu dolů se rozšiřuje, takže je volná při chůzi a dobře se nosí. Nemusíš si lámat hlavu s tím, jestli si tričko nebo halenku zastrčíš do ní nebo necháš volně přes. Může být z jakéhokoli materiálu.

Zvonová sukně umí lichotit postavě a zakrýt její nedostatky. Je ideální do kombinace s módními barevnými halenkami, které se díky střihu sukně neprotlačují skrz a dají se pohodlně zakasat. (Modely zvonových sukní: Promod, H&M.)

 

3. Motobunda
Jako kdybych to věděla, tak jsem se v létě dívala na úplně nádhernou. No a mamka mi řekla, že m potáhne na záda, že je moc krátká a nastydnu na ledviny, takže bylo po snění. Nemusíš ji nosit jen k džínům, ale i k šatům, k sukni nebo třeba k šortkám např. s legíny nebo punčochami se zajímavým vzorem. Některé se dají nosit dokonce k večerním robám.

Motobundy mají střih do pasu, často jsou prošívané a mají viditelně přiznané různé funkční prvky, především zipy, pásky nebo patentky. (Modely motobund: H&M, Mango.)

 

4. Ručně pletený svetr
Nikdo nechce mrznou a s tímto svetříkem se ti to nepodaří. Samozřemě není ručně pletený, ale musí budit takový dojem. Je dovoleno nosit mírně vytahaný, ale ne moc a masivnější typy. Hlavně, aby si se v něm cítila pohodně a byla v teple.

Svetry mají v této sezóně vypadat jako ručně pletené: s velkými oky, z hrubé příze a volnějšího střihu. (Modely svetrů ručně pleteného vzhledu: Mango, H&M.)

 

5. Lehké dámské košile
Mají univerzální funkci, dají se kombinovat s elegantními kalhotami, džíny nebo sukní. Střihově jednoduché. Neměly by být náročné na "údržbu", to znamená, že by se neměly celé žehlit (stačí límec a manžety). Měly by se dát prát a na usušení staší vyvěsit.

Lehké dámské košile se musí dát prát doma, snadno žehlit nebo být v nežehlící úpravě. (Modely dámských košil: Pietro filipi.)

Komentáře

Moo 03.07.2014 23:03

super typy a jěště bych doplnila legíny a s nějakým crazy potiskem. letní typ pro všechny blogerky.cz http://www.superleginy.cz/cz/produkt/leginy-s-kvety.html#13916065

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Lady Nectarine

Jsem normálně nenormální dvacetiletá Lady se zájmem o všechno možné...
Můj blog je svět, který je jenom můj a můžu sdílet s celým světem své myšlenky, nápady, rady,...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.