24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Vánoční zamyšlení

29.12.2013
LIFE BY LENEA
Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat :))) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě :) Ani po třicítce život nekončí ... :)

Sice není ještě konec vánočních svátků, ale nedá mi to nesumarizovat ...


Vánoční svátky a Vánoce mám ráda především z důvodu, že ráda vymýšlím dárka a ještě raději je dávám. Je to pro mě ta největší radost vybrat dárek, který následně toho druhého potěší. Musím, ale říci, že jsem nikdy nebyla vychovaná či naučena, že drahé dárky jsou ty správné. U nás byly běžné dárky pro jednu osobu max do 500 Kč a to nejbližšímu členu rodiny. Proto nějak nejsem pro ty dárky jako jsou telefony, notebooky, nitenda a další dárky, které pro mě již dárkem nejsou. 

A co jsem dostala já či co jsem dala na Vánoce svým blízkým? 

Tak já například dostala tzv. měkouše :) krásně hřejivé ponožky, vitamíny, kosmetiku, metličku do kuchyně a svíčku. Všechno jsou to maličké dárky, ale jelikož byly darované ze srdce tak si jich strašně vážím. A co jsem dala já? krém, knížku, obrázek a  něco maličkého na krk. Dětem samozřejmě dárky, ale takové co podporují kreativitu, hravost a něco naučí. 

Je pravda, že když se dívám na některé youtuberky, tak padám do úžasu co vše někdo může dostat, ale je pravda, že mohou mít velkou rodinu a od každého dostat jeden dárek a na netu to vypadá jako dárky od 15 lidí, ale každý Vánoce a svátky okolo vnímá jinak. Nechci nikoho odsuzovat, prostě to máme každý jinak a to je v podstatě dobře, že nejsme stejní :).

Co se týká zamyšlení nad Vánocemi, tak mohu říci, že postupem času jsou pro mě tyto svátky klidnější a klidnější, už neřešíme zda máme okna umytá, měsíc před Vánocemi či týden s opranou záclovou, přeslečeným povlečením, umytou a uklizenou skříní ... Dnes jsou to svátky klidu a setkání se s rodinou ....... to je to co je na těchto svátcích krásné......... potkat se v klidu s rodinou.

A tak Vám přeji, aby i Vaše svátky byly tak krásně poklidné jako ty moje.

Vaše Lenea

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LIFE BY LENEA

Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat )) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě

Ani po třicítce život nekončí ...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.