24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rimmel - báze a make-up Match Perfection

19.03.2013
NifeLove
Říkám si Nife Love, žiji v Praze a miluji módu, líčení, cestování a hlavně hudbu, a to pořádnou rockovou ;)!

Tak nějak jsem delší dobu přemýšlela, na jaké téma bych napsala další článek, ale napadlo mě udělat jen další recenzi. Tentokrát na produkt od Rimmel, vlastně se jedná hned o produkty dva. V jednom balení s výhodnou cenou byl make-up Match Perfection a podkladová báze.

K make-upu:

Už jsem v minulosti zkušenost s jedním  make-upem od Rimmelu měla. Nebyl nic extra, ale zase nebyl nejhorší. Poté jsem používala make-up od Sephora, o kterém musím konstatovat, že byl mým zázrakem a miláčkem.

Tento make-up není bůhví jaký zázrak, ale není k zahození. Teď ho ale velice ráda používám, protože je lehoučký a jelikož teď nemám moc velké problémy s akné, tak si ho mohu dovolit. Ale chcete-li, aby kryl, určitě přepudrujte. Pak už stačí jen párkrát denně zopakovat přepudrování a drží jak přikovaný :).


K bázi:

Já osobně už bez podkladové báze nedám ani ránu, obzvláště bez té od Rimmelu. Řekla bych, že je to nejlepší produkt vůbec od této značky. Pleť je hebčí, make-up se dokonale nanáší a vydrží déle. Rozhodně mohu jedině doporučit :).

Oba dva produkty stály celkem cca 230,- Kč, což je velice přívětivé, když si uvědomíte, že samotná podkladová báze Rimmel stojí 17¨9,- Kč ;).

Takže já doporučuji koupit :)...


 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

NifeLove

Říkám si Nife Love, žiji v Praze a miluji módu, líčení, cestování a hlavně hudbu, a to pořádnou rockovou !


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.