24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Klasické líčení s červenou rtěnkou

13.01.2014
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

I když mám v líčení ráda pokusy a netradiční postupy, velmi často a ráda sáhnu i po klasice, kterou je právě dnešní look s červenou rtěnkou a černými linkami.

Tohle líčení vypadá skvěle na téměř každou příležitost a pochopitelně také sluší téměř každé ženě. Jde jen o to najít svůj správný odstín červené rtěnky a vychytat kreslení linek vzhledem k individuálnímu tvaru oka.

Já jsem klasicky začla sjednocením pleti. Pokud se chystáte na výrazné rty, je nutné pleť dokonale sjednotit, mně k tomu postačil CC krém a CC korektor od firmy Bourjouis. Vše zapracujte prsty a poté hustým kabuki štětcem.

 

Oči jsou tentokrát jednoduché a v nude barvách. Na celé pohyblivé víčko naneseme světlý stín a do ohybu a na spodní linku přidáme středně hnědý matný stín. Tímto krokem oko pěkně vykonturujeme a prohloubíme pohled.

Černou linku můžete nakreslit bud tužkou nebo fixem nebo linkou gelovou, já volím poslední variantu, linka nejdéle vydrží a štětečkem dosáhnu nejlépe požadovaného tvaru. Celé líčení očí zakončím řasenkou, které nanesu dvě vrstvy. Řasenka od Bourjois má zvláštní tvar kartáčku, který řasy natočí i zahustí.

Šťávu tvářím dodám pomocí rozjasňujícího barevného pudru od Milani, nevolte příliš červené tvářenky, pokud se chystáte na rudé rty, obličej by působil přemalovaně, držte se v nude-růžových tonech nebo použijte bronzer a rozhodně to nepřehánějte s intenzitou.

Hlavní hvězdou líčení jsou nepřehlédnutelné rudé rty, aby byly dokonalé, je třeba obrys rtů vykreslit konturkou a také vyplnit celý jejich objem. Poté naneste rtěnku, obtiskněte do kapesníčku a naneste druhou vrstvu rtěnky, tak vám barva vydrží nejdéle.

Pokud chcete, můžete celé líčení zafixovat pudrem, já jsem použila pudr NYC, který je za nízkou cenu báječný, je jemný a transparentní a udělá sametovou pleť.

 

Jsem si jistá, že toto líčení podtrhne krásu každé ženy ;)!

Použitá kosmetika:

  • 123 Perfect CC cream Bourjois - 31 ivory
  • 123 Perfact CC eye cream Bourjois - 21 ivory
  • NYC Smooth skin powder - translucent
  • Milani Illuminating face powder Beauty´s touch
  • Sleek Au naturel
  • Maybelline Gel eyeliner
  • Bourjois Volume Glamour ultra curl mascara
  • NYX Lip liner  - hot red
  • Essence 03 dare to wear

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.