24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Líčení podle Aleny Shiskové

29.03.2013
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Ćlánky líčení podle celebrit mají úspěch a tak jsem se rozhodla naservírovat vám další profláknutou krásku.

Líčení podle ruské krásky Aleny Shiskové vypadá jednoduše a také takové opravdu je. Na to, abychom vypadaly jako ona, je sice asi třeba šikovného plastického chirurga, ale líčení si vyzkoušet můžeme, co říkáte ;)?!

Použité produtky:

  • Skin 79 Snail nutrition BB cream
  • All round concealer Catrice
  • Essence All about matt pudr
  • Urban Dacey báze pod oční stíny Sin
  • stíny z plateky MUA Pretty pastels
  • černé gelové linky Catrice Black jack with Jack Black
  • řasenka Lumene Bluebarry volume mascara
  • tvářenky NYX Taupe a Mosaic powder Highlighter
  • rtěnky Barry M Marshmallow a Revlon Lip butter Gumdrop
  • umělé řasy Ardell Demi wispies + Ardell Lash grip lepidlo
  • Sigma štětce (Essential kit a kabuki F80 a 86)

Tento vzhled, ačkoliv je v poměrně jemných barvách, působí docela uměle, což je dáno právě kombinacemi barev na rtech a nánosem řasenky. Alena celkově působí dojmem plastové panenky a tak se pokusíme vytvořit bezchybnout pleť i oči.

Já jsem začla nanesením BB krému na celý obličej, včetně očních víček, pěkně ho do pleti zapracujet buď prsty nebo kabuki štětcem, který jsem  použila já. Barbie nikde nemají ani pupínek, takže samozřejmostí je použití korektoru na kruhy pod očima a další nedokonalosti. Celou plet ted přepudrujeme,abychom se zbavily přebytečného lesku.

Vrháme se na oči, ty jsou na celém makeupu nejdůležitější. Jako vždycky použiji podkladovou bázi a na ni začnu nanášet plochým štětcem oční stíny. Na celé víčko naneste velmi světlý béžový stín, může být matný, ale i s lehkým shimmerem, já jsem zvolila druhou variantu. Stín rozblenděte po celém horním víčku, až pod obočí a také okolo vnitřního koutku oka. Nyní přichází na řadu stín hnědý, já jsem použila takovou světlejší hnědou na vykreslení kontury oka, ale vy můžete, dle odstínu pleti, sáhnout i po tmavší barvě. Hnědým stínem vykreslíme ohyb víčka a vnější koutek, rozhodně jím ale nezasahujte píliš na horní víčko, to musí celé zůstat světlé! Stín rozmažte do ztracena směrem ven a k obočí, použijte štětec na blending.

Dalším krokem jsou oční linky, já jsem udělala linku pomocí linek gelových po celém horním víčku a maličko jsem ji protáhla za okraj víčka. Trošku černé můžete nanést i podél spodních řas. Teď už žbývá jenom řasenka a umělé vějířky řas. Nejdříve nalepíme řasy umělé a poté je sjednotíme s vlastními řasenkou.

To nejtěžší máme za sebou, ted už zbývá jen vykonturovat obličej a nanést rtěnku. Na konturování a tváře jsem použila matnou sudenou hnědou tvářenku a střed obličeje a lícní kosti jsem rozzářila rozjasňovačem.

Rty má Alena hodně studené a ve zmrzlém lila odstínu, doma takovou barvu nemám,tak jsem použila mix dvou rtěnek, nejdříve jsem nanesla studenou tělovou barvu a na ni jemný lila odstín, myslím, že Alenině barvě se dost podobá a že jsem to trefila.

Tímto krokem máme hotovo, vidíte, že to bylo poměrně jednoduché,makeup je to moc hezký a bez těch umělých řas a s trošku přirozeněnšjí barvou rtů, se určitě hodí na běžné nošení.

Nemusíte být zrovna blondýna, tento look bude slušet i brunetám ;)....

zdroj obrázku Aleny: lazygirls.info

Komentáře

Blogerky.cz 29.03.2013 14:42

Opravdu povedený

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.