24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

říjen v ulicích

04.10.2014
Myblogstage
Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět. Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu. Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit :-) Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku: https://www.facebook.com/PeVefoto PeVe

Na včerejší - páteční odpoledne mi odpadla modelka a tak jsem s chutí vyrazila lovit další outfity. Opět se mi povedlo odchytnout především ty, které byly doplněné pokrývkou hlavy. Snad jim fandíte jako já :-)

Bylo krásně a já byla opravdu nadšená, protože to bylo zatím mé nejúspěšnější focení v ulicích. Neodmítl mě překvapivě NIKDO - asi panovala díky tomu sluníčku dobrá nálada. Dokonce jsem na sebe a na blogerky psala třem slečnám kontakt do telefonu (včetně cizinek), to po mě ještě taky nikdo nechtěl.
Né, že bych fotila jenom klobouky a na ostatní hezké outfity kašlala, ale opravdu mě upoutaly opět pokrývky hlavy. V 90% jsem narazila na lidi, kterým opravdu seděly a měli vše hezky slaďené.



Tentokrát je stav cizinců x  Čechů překvapivě vyrovnaný. Z 12 vyfocených byla půlka cizinců. Největším překvapením pro mě byl milý a stylový pan Jirka, který mi na sebe dal kontakt - zjistila jsem, že je fotograf a fotí překrásné krajiny.
( Pokud vás zajímá jeho tvorba, mrkněte na facebookovou stránku Jirka Chomát | fotograf )



Lehce jsem obměnila trasu a mimo Příkopů jsem prošla Staromák a Václavák. Nejvíc se mi dařilo na Příkopech - fotky sice vypadají jako reklama na Zaru, ale vážně jsem tam měla štěstí a protože tak svítilo slunce, měla jsem i výhodu  úkrytu ve stínu (všechny jsem tak raději namáčkla na výlohu abych vám neukazovala jen přepálené bílé fotky)



Moje nadšení pro focení módy ulice stále stoupá a mám z něj radost. Baví mě čím dál tím víc. Někdy nadávám na provedení fotky - mohla mít lepší hloubku ostrosti...blablabla..ale jsem spokojenější a spokojenější. Ne vždy se mi nastavení vydaří tak jak bych si přála, komplikují mi to kolemjdoucí a málo času na to pohrát si s nastavením ( přece jen nechci tolik zdržovat ).



Kéž by to bylo vždycky jako na téhle fotce. Ideál - ulice nebyla přecpaná, do nikoho jsem nenarazila ( což se mi taky občas stává), měla jsem prostor a nespěchala jsem :)



Další outfit je velmi jednoduchý a není na něm nic extra poutavého, ale je lehký, pohodlný (takový běhací ), opět oceňuji hezký klobouk a slečna byla moc milá.



Ráda bych vám ukázala i mou běžnou portrétovou tvorbu, nějak to vymyslím. Také pro vás chystám článek o stylu jedné mladé zpěvačky, oblíbené sice hlavně u teenagerů, ale má co ukázat! Tak se máte na co těšit.
Vaše PeVe

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Myblogstage

Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět.
Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu.
Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit
Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku:
https://www.facebook.com/PeVefoto
PeVe


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.