24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Sociální sítě

27.10.2013
Rousaline
Jsem obyčejná holka, s trochou fantazie. Miluju fotografování, kterému se věnuji už 3 roky. Ráda kreslím nebo spíš čmárám. Nejraději kreslím kreslené postavikčy, protože sou takvé jednoduší než třeba nějaký portrét. Části ldiského těla nebo portréty mi moc nejdou. Snažím se kreslit postupně, třeba nejdřív se naučim hezky kreslit pusu a pak další části a pak to jednou všechno spojim a bude to velkolepé! :D No to se asi nikdy nestane, protože jsem zatím spokojená pouze s očima :D Ostatní mi nejde. Mezi mé další zájmy patří tanocvání street-dance. Tance je můj život! Jednou bych chtěla tancovat s nějakou zahraniční skupinou, jako třeba I.aM.mE. a když ne s celou skupinou, tak bych si aspoň chtěla zatancovat s Chachi Gonzales. Jsem velmi snivý člověk, jak už ste si mohli povšimnout v textu! Přesně toto jsem já! MAlý snivý blázínek :)

Můj názor na sociální sitě! :)

Sociální sítě…

Sociální sítě jako facebook, twitter atd… V dnešní době je to všude… děti jsou stále více závislí na facebooku a celkově elektronice. To by na tom nebylo eště tak hrozné, ale třeba takový facebook přináší velké nebezpečí. Nikdy nevíme kdo je na druhé straně, může tam být nějaký uchyl, kterej nás chce znásilnit…

Také si myslím, že na facebooku se každý chová jinak než ve skutečnosti. Na facebooku si všichni posílají zprávy, které by ve skutečném životě nikdy neřekli. Pak je i zřejmé, že když si se svojí láskou píšete pouze přes faebooku, tak je vaše konverzace plná pusinek, MucQ a srdíček a spoustu dalších… Kdyžto když jdete pak po dlouhé době spolu ven, tak většinou mlčíte, nevíte o čem mluvit…

Dále se na facebooku může vyskytovat různé druhy šikany, kdsy si člověk hraje na největšího frajera a vyhrožuje všem ostatním, že jim udělá todle a todle a ve skutečnosti to může být sám šikanovaný.

 

Zdroj obrázku: we♥it.com

No myslím, že už jsem všechno důležité pověděla, tak zatím! Rousaline

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Rousaline

Jsem obyčejná holka, s trochou fantazie. Miluju fotografování, kterému se věnuji už 3 roky. Ráda kreslím nebo spíš čmárám. Nejraději kreslím kreslené postavikčy, protože sou takvé jednoduší než třeba nějaký portrét. Části ldiského těla nebo portréty mi moc nejdou. Snažím se kreslit postupně, třeba nejdřív se naučim hezky kreslit pusu a pak další části a pak to jednou všechno spojim a bude to velkolepé! No to se asi nikdy nestane, protože jsem zatím spokojená pouze s očima Ostatní mi nejde. Mezi mé další zájmy patří tanocvání street-dance. Tance je můj život! Jednou bych chtěla tancovat s nějakou zahraniční skupinou, jako třeba I.aM.mE. a když ne s celou skupinou, tak bych si aspoň chtěla zatancovat s Chachi Gonzales.
Jsem velmi snivý člověk, jak už ste si mohli povšimnout v textu! Přesně toto jsem já! MAlý snivý blázínek


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.