24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

BB! Kde jsi se tak dlouho schovával?

08.03.2013
Šárka K.
Je mi 25 let a mým největším koníčkem je kosmetika a vše s ní spojené. Na blogu se zabývám převážně kosmetikou pečující, dekorativní, vlasovou, tělovou... Ráda se podělím o své zkušenosti, vychytávky či novinky s ostatními.

Můj první BB.

Konečně jsem se dočkala svého prvního originálního BB krému v plném balení. Vzorečky mě utvrdily v tom, že jsem byla pěkně hloupá, když jsem s nákupem takového zázraku vůbec někdy otálela. Už teď jsem toho názoru, že kdo jednou zkusí korejský BB, už nikdy nebude chtít nic jiného. Sama za sebe říkám, že dokonale nahradí make-up a to tak, že si připadám jako porcelánová panenka a ne jako maska Freddyho Kruegera .

Jako první BB jsem si na doporučení mé oblíbené blogerky Janičky (http://janebeautiful.blogspot.cz/) objednala Hot Pink Super Plus BB Cream Beblesh Balm od Skin 79 z e-shopu cosmetic-love.com (poštovné zdarma!).


O něm už se toho napsalo hodně, ale snad dovolíte abych k němu přispěla i svou troškou do mlýna.


Nebudu vám vypisovat co všechno by měl umět a co všechno o něm kdo tvrdí. Budou to jen moje postřehy, dojmy a pocity.


Mám smíšenou pleť se sklonem k tvorbě pupínků, občas ji mám suchou jako trout (záleží na počasí) a někdy jsem tak čistá, že říkám, že bych mohla fotit pro Vogue.

 

Kdo se přelouská ke konci, dozví se verdikt!

To je on, mého srdce šampión.

Vše jsem řádně zdokumentovala. BB dorazil v pevné krabičce. Po otevření na mě vykoukly 2 vzorečky navíc.


Krabička ještě v bublinkách...


Ještě "zapečetěný" krémík.


Nekonečně dlouhé složení. Snad lepší ani nevědět...

První otevření.



A mačkáme BB ven... Testík na ruce.


 

Roztíráme...


Patláme...


Ještě že mou ruku zrovna zdobí jizva (to je tak když někdo peče). Poslouží jako názorná ukázka.


Jizva už je pod vrstvou BB.


Detail na původně červenou jizvu. Krytá je pouze 1 vrstvou.

 

Shrnutí:

Každý den jsem byla zvyklá namazat si obličej hydratačním (popř. výživným) krémem, nanést make-up a pak vše zafixovat transparentním pudrem.


Co mám BB zcela vynechávám krém a aplikuji jen a pouze jeho. Pleť mám po něm krásně matnou a vyřadila jsem i zmiňovaný pudr. Místo tří věcí používám už jen jednu. Je to úžasná úspora času a hlavně i místa v kabelce. Prostě natřu BB a jdu. Jizvy a červené flíčky mi zakryje více než dobře, dá se vrstvit a na obličeji mi netmavne tak, jako to dělají některé make-upy. Příjemně voní a navíc má OF 25. Teď přes zimu jsem hodně světlá, takže mi barva absolutně vyhovuje. Nedokážu si ale vůbec představit jeho používání přes léto (to asi půjde stranou). Hlavními výhodami je, že mi neucpává póry, nemastí pleť, nevytváří mapky a nijak mě nedráždí.


Holky, slečny a dámy, které ještě váháte nad koupí BB krému, odhoďte pochyby a vyzkoušejte nějaký. V zahraničních e-shopech se dá sehnat spousta značek za skvělé ceny. Stojí za to!


A otázka na závěr. Jaký je vás nejoblíbenější BB krém?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Šárka K.

Je mi 25 let a mým největším koníčkem je kosmetika a vše s ní spojené. Na blogu se zabývám převážně kosmetikou pečující, dekorativní, vlasovou, tělovou... Ráda se podělím o své zkušenosti, vychytávky či novinky s ostatními.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.