24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Podzim je tu! :)

07.10.2013

Už je to tady...

Krásný den vám všem!

Rozhodla jsem se napsat další článek přímo pro Blogerky a protože negativní a pochmurné věci nikoho nezajímají, bude opět o tom, co mám ráda :)

Jistě už si každý všiml, že dny se krátí, listí se začíná měnit do barevna a pomalu ale jistě opadává. Úroda z polí je pryč a je znovu zaseto. Z toho, že se krátí den radost nemám, ale co mě na podzimu baví jsou právě ty barvy všude kolem. Letos nám zatím štěstí přeje a můžeme si užívat sluníčko, tenhle týden snad i babí léto a o to víc je to krásné a romantické. Takže všichni šup na procházku se psem, s přítelem nebo jen tak osamotě načerpat energii z přírody, která to letos ještě rozhodně nebalí!

Včera jsem si na takovou procházku vyšla já a to se psem i s přítelem :) A můžu vám říct, že se mi nechtělo domů. Sluníčko svítilo jako blázen, až nám bylo horko :) Cestou jsme potkali ještěrku, asi milion berušek (dělaly na nás nálety) a po dlouhé době jsem potkala slepýše. Vyhříval se na sluníčku a já jsem ho málem zašlápla. Nedalo mi to a vzala jsem ho do ruky a docela mě překvapil svojí silou. Jaké to asi musí být, když vás škrtí velký škrtič? :D Cesty lemovaly šípkové keře a protože šípkový čaj mám ráda (jak jsem psala v článku http://www.blogerky.cz/clanky/1211/me-oblibene-caje), chystám se tenhle týden vyrazit na procházku znovu a šípky si pěkně otrhám a doma usuším :) Neni nic lepšího než když víte, co přesně jíte nebo pijete a tohle nestojí ani moc práce. Na netu jsem se dočetla, že kilo sušeného šípku se vykupuje za 35 kč, což není moc, ale ani málo :)

 

Všechno tohle mě potkalo za dvě hodiny na čerstvém vzuduchu, na slunci. Je to balzám pro duši! Proto si myslím, že podzim je fajn. Samozřejmě není fajn, když celé dny proprší, ale to se zatím neděje a proto není nutné se mračit hned po ránu a nadávat na fakt, že se den krátí a že je brzo tma. Prostě je to tak a tím, že si přiděláte vrásky na čele, nic nezměníte. Tak se radši usmějte a řekněte si, že je super, že dnes má být 16 stupňů a užívejte si, dokud to jde. Ani mě se ráno nechce z postele, když je tma a do práce se opravdu netěším,ale proto se přece nebudu mračit tak, jako všichni ostatní ve vlaku :D Podzim si zaslouží úsměvy tak se nebojte a zkuste to!

Snad jsem vás alespoň trochu naladila na podzimní romantiku :)

Lucy

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Short messages...by Lucy

...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.