24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Sobotní tipák 4.díl

27.09.2014
Susan Lorvel
Ahoj, ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. :) Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji :) Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů. Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran :)

Zase máme za sebou další týden a já jsem se rozhodla Vám představit jeden film, který bude brzy slavit rok od svého uvedení do kin. Film, na který jsem se děsně těšila :)

Thor - Temný svět

Myslím, že když se řekne Thor, všichni víme, o koho jde.

Já jsem měla tu možnost, být v kině na temném světe a užila jsem si to :)
V hlavní roli hraje: Chris Hemsworth a Natalie Portman. Ale nesmím zapomenout ani na Tom Hiddleston alis Loki - Thorův bratr.

Temný svět. Temní elfové. Ether, který má magickou sílu, ale dostanese do Jane. Prostě správné fantasy. Když se ether dostane do těla Jane, temní elfové, kteří byli několik tisíc let mrtví, se zbudí. Abych byla přesnější, jen ti elfové, co utekli z boje, aby přežili a mohli vrátit úder.... Když se to ale dozví Thor, najde si Jane a přivedejí do Asgardu. A pak začnou potíže. Elfové se vrátí a Thor musí ochránit Jane a Asgard. Ovšem musí si na pomoct vzít Lokiho, který je ve vězení...
Co se zajímavostí týče, Loki v tohle díle vůbec neměl být, ale fanoušci udělali petici, protože se stal velmi oblíbeným. Jelikož se jedná film od Marvelu, jako jeden z mála není natáčen v Americe, ale je z UK.

Kromě hlavních postav se objeví se filmu Dr. Selvig, Darci a její stážista. Filmu nechybí humor, napětí,obětavost a ani pomocná ruka přátel.

Film měl premiéru 8.11.2013, takže za necelé 2 měsíce tomu bude opravdu rok.

Ale kdo ví, třeba bude v roce 2015 další díl, tedy alespoň já v to doufám. Musím, jinak zešílím :-).

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Susan Lorvel

Ahoj,
ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů.
Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.