24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Sobotník tipák 2.díl

06.09.2014
Susan Lorvel
Ahoj, ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. :) Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji :) Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů. Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran :)

Co jsem si na druhý sobotní týden připravila? Komedie nebo horor? Můj názor?

Ahoj, včera dávali na Smíchově film Nekecej a padluj! Název mě zaujal, tak jsem si řekla, proč se na to nepodívat. Už podle názvu vás napadne, že se jedná o komedii.

Tři přátelé se rozhodnou hledat poklad. Vydají se do krásné krajiny, kde jsou obklopeni zvěří. Aby mohli poklad najít, musí na vodu. Ze začátku je voda klidná a zdá se, že jde vše podle plánu. Ale jsou přeci jenom v přírodě a napadne je tam medvěd, když se snaží chytnou ryby. A od teď to začne být to správné dobrodružství. Kromě medvěda spadnou z vodopádů, honí je šílení pěstitelé marihuany a potkají ženy, co živí v dobách míru a lásky (peace). Zkrátka šílenství... Ale jestli poklad najdou a jestli jim dojde, co bylo vlastně údělem téhle dobrodružné cesty, vám nepovím... :D

Hlavní herci: Matthew Lillard, Seth Green a Dax Shepard
Fiml je z roku 2004 a je i druhý díl (2009), ale herecké obsazení je jiné. Jediné co mají společné, je divočina.

Co se mého názoru, na tenhle film týče, komedie to rozhodně je a to, že se u filmu pobavíte, mohu potvrdit. Ale nemohu říct, že by to byla komedie roku... Film si spíše pusťte, když nemáte večer, co dělat. Pokud bych měla film oznamovat, dala bych mu 3+ a procentuálně cca 60%, protože jsem od filmu s tímto názvem asi čekala víc :)

Za týden se můžete těšit na další můj tip :).

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Susan Lorvel

Ahoj,
ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů.
Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.