24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Kouzelná Vazelína

11.12.2012
Tess
Vítejte na mé stránce! Jmenuji se Tereza je mi 21 let. Bydlím v České republice. Studuji na univerzitě a ve volném čase ráda cvičím fitness se svým přítelem a zajímám o kosmetické přípravky, které opravdu fungují! Myslím si, že jsem velice kreativní a ctižádostivá, co se týče informací a zajímavostí. Inu, posuďte sami! :o)

Kouzelná Vazelína a její účinky :-)

Kouzelná Vazelína


Dnes bych Vám chtěla napsat článek o Vazelíně. O Vazelíně je známo, že je velmi zdravá pro naše zdraví. Působí příznivě na vrásky, jelikož neobsahuje opravdu žádné silikony jako další krémy, které se objevují na trhu. Tím v žádném případě nechci snižovat povahu lepších krémů proti vráskám. Vazelína pleť vyživuje a udržuje ji v pravidelné vlhkosti.

Nevýhoda

Určitě mnohé z Vás může odratit to, že Vazelína je produkt z "ropy". Ovšem má pleť má mnohem raději ropné produkty, než některé přírodní líčidla a kosmetiky, ze krerých se může alergikům pleť podráždit či zčervenat.


Mnohé celebrity a modelky si Vazelínu nanášejí na pleť po náročném dni, kdy mají na sobě sposty Make-upu a jiných líčidel. Pleti tak pomáhá obnovit její strukturu a pleť poté působí zdravě a odpočatě.

 

Jennifer Aniston například Vazelínu používá neustále místo nočního krému.

Cena?

Vazelínu si můžeme opatřit například v lékárně. Cena se pohybuje kolem 40-100,- Kč. Já ji sehnala za 60 Kč. Což není až tak přemrštěná cena. Nemyslíte? :o)
Kromě lékáren se dá sehnat i v drogerii DM. Je to značka Balea a musím říci, že moc příjemně voní.

Kdy ji používat?
Vazelínu je lepší používat opravdu večer po odlíčení, jelikož ve dne by Vám mohla dělat mastný film. Navíc ve spánku se pleť celkově lépe regeneruje, což je známo.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Tess

Vítejte na mé stránce!

Jmenuji se Tereza je mi 21 let. Bydlím v České republice. Studuji na univerzitě a ve volném čase ráda cvičím fitness se svým přítelem a zajímám o kosmetické přípravky, které opravdu fungují! Myslím si, že jsem velice kreativní a ctižádostivá, co se týče informací a zajímavostí. Inu, posuďte sami! :o)


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.