24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

MY FAVORITE BLOGERS

18.02.2016
Vasko Journal
Ahoj, jmenuji se Vasko. Na tomto blogu najdeš mé malé zážitky, fotografie, kresby, grafiku a také si popovídáme na různá témata.

Dneska tu pro vás mám pár lidí, kteří mě inspirují k mé tvorbě a ne jenom. Myslím si, že každý z nás má oblíbené blogery, youtubery a podobně. Obvykle nerad lidem říkám, čí názory sdílím nebo vůbec koho čtu. Ale řekl jsem si, že by i vás někteří mohli insprovat.

Dara Muscat

Je to moje nejoblíbenější blogerka. Je z Ruska, momentálně se stěhuje do nového bytu v Moskvě. Proč se mi tak líbí? Protože je jiná. Nepíše a nenatáčí o šminkách, módě a podobných, již okoukaných tématech (tím však neříkám, že neexistují lidé, kteří v podobných tématech vynikají). Je originální svým přístupem k životu. Netvrdí jak je dokonala, naopak se snaží ukázat, že lidé jsou jen obyčejné stvoření, kteří hledají svoji cestu. Má úžasné články, kde popisuje funkce různých krystalu a také jak být v souladu s sebou. Její blog je daramuscat.com a brzo otevírá nový daramuscatlab.com

Kate Clapp

Ano, všechny moje oblíbenci jsou ženy a jsou z Ruska. Toto je snad nejpopulárnější videoblogerka vůbec. Byla první, kdo začal natáčet na ruském Youtube. Má skvělý humor, kterému se všichni zasmějí. Ani se nebudu vyjadřovat o její videích z různých zájezdů, je zkratka vidět, jak si na každém momentu dávala záležet. Může vás zaujmout silnou a odhodlanuou charizmou. Na Youtube ji najdete jako Kate Clapp.

Sonya Esman

Pochází také z Ruska, ale od malička žila v Kanadě, nedávno se však přestěhovala do Los Angeles. Určitě vás nadchne svým pohledem na svět. Neříká žádné naivní věci, ale opravdu vidí život jaký je. Je pro mě vzorem, jak obyčejná holka, z chudší rodiny se dokázala sebrat a uskutečnit úžasné věci na její věk. Její blog je classisinternal.com a na Youtube Sonya Esman.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Vasko Journal

Ahoj, jmenuji se Vasko. Na tomto blogu najdeš mé malé zážitky, fotografie, kresby, grafiku a také si popovídáme na různá témata.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.