24.4.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rýžový nákyp

4.6.2013
Zrzunka
Blogerky mě značí pod přezdívkou "Zrzunka", ale jinak jsem Kamča, je mi šestnáct let, studuju zdravotnickou školu a miluju vaření a zdravý životní styl!

Školní jídelna mi podobná jídla pekelně zhnusila, ale já mu dala další šanci!

Pomeranče omyjeme, oddělíme na jednotlivé dílky, pokrájíme. Skleničku mléka spolu s rýží a cukrem přivedeme k varu, vaříme asi dvacet minut. Do rýže vmícháme máslo, kousky pomeranče a bílkový sníh, který jsme si vyšlehali. Směsí naplníme zapékací mističku vymazanou herou, nahoru poklademe dílky pomeranče.

Pečeme 25 minut, poté poklademe máslem, zvýšíme teplotu na 180°C a pečeme dalších 15 minut.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Zrzunka

Blogerky mě značí pod přezdívkou "Zrzunka", ale jinak jsem Kamča, je mi šestnáct let, studuju zdravotnickou školu a miluju vaření a zdravý životní styl!


KURÝR 6 - "HOGGY" PETR LEXA

AVON S PETROU LOVELY HAIR, LÍČENÍ ČTENÁŘKY ADÉLKY

PROMĚNA S TERRY MAKEUP TUTORIALS

KURÝR 1 - SHOPAHOLIC NICOL

CHUTNÁ TO? KAČÍ - MY COOKING DIARY A JEJÍ NEJLEPŠÍ KUŘECÍ KŘÍDLA

ANNA SULC - PROMĚŇ MĚ!

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.