24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rýžový nákyp

04.06.2013
Zrzunka
Blogerky mě značí pod přezdívkou "Zrzunka", ale jinak jsem Kamča, je mi šestnáct let, studuju zdravotnickou školu a miluju vaření a zdravý životní styl!

Školní jídelna mi podobná jídla pekelně zhnusila, ale já mu dala další šanci!

Pomeranče omyjeme, oddělíme na jednotlivé dílky, pokrájíme. Skleničku mléka spolu s rýží a cukrem přivedeme k varu, vaříme asi dvacet minut. Do rýže vmícháme máslo, kousky pomeranče a bílkový sníh, který jsme si vyšlehali. Směsí naplníme zapékací mističku vymazanou herou, nahoru poklademe dílky pomeranče.

Pečeme 25 minut, poté poklademe máslem, zvýšíme teplotu na 180°C a pečeme dalších 15 minut.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Zrzunka

Blogerky mě značí pod přezdívkou "Zrzunka", ale jinak jsem Kamča, je mi šestnáct let, studuju zdravotnickou školu a miluju vaření a zdravý životní styl!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.