24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Na vlně stylu

Autor prozatím nenapsal žádný článek.

Můžeě si zatím prohlédnout články ostatních autorů, inspirovat se v módě či začít psát také články. Máš již svůj oblíbený blog, který sleduješ?

Na vlně stylu

Jeden zrzek a jedna blondýnka, pár který před více jak pěti lety spojil dohromady virtuální svět. Oba dva pocházíme ze Slezska, oba jsme vystudovali vysoké školy a na začátku června 2016 jsme si oba dva řekli své "ANO".

Na"blogování" jsme se dali na začátku roku 2015 a průběžně se tak začali orientovat v blogosféře, více se ponořili do světa módy a stylu samotného. I když volného času není nazbyt, článku jsme napsali na několik desítek a za chvíli se již budeme pohybovat ve stovkách. Dle reakcí a především pak návštěvnosti našeho blogu soudíme, že vás naše příspěvky zajímají, a tak v tom chceme pokračovat i nádale, ale trochu jinak.

Od prvních článku, které byly zaměřeny především na módu, jsme se již trochu odklonili a nyní nás baví psát o životním stylu jako takovém. Stále se rádi pohybujeme v módním prostředí a stále o módě psát budeme, avšak životní styl je mnohem širší téma. Máme rádi také umění, kvalitní jídlo, zajímavé místa, hezké kavárny, kulturu, sportovní vyžití, cestování a život samotný. Myslíme si, že by vás mohly zajímat i z těchto oblastí naše postřehy, recenze a tipy. Již nějakou chvíli také články v podobném duchu píšeme, ale název blogu je tak trochu mimo mísu.

Považujeme tak za příhodné změnit také název našeho blogu Aj laf fešn na něco více trefnějšího. Trendy jsou prchavé, móda příchází a odchází, ale styl je způsob jak říci, kdo jste, aniž by jsme museli mluvit.

Pojďte se tak s námi svézt Na vlně stylu.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.