24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jarní trendy v líčení? Zaměřte se na svěží pleť, třpytivé rty a matné stíny

10.03.2017
danielakrem
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Jaro přeje v líčení vždy určitému odlehčení po zimě a letos tomu nebude jinak. Svěží pleť k slunečnějším měsícům prostě patří, a proto se letos nemusíte bát lehkého přirozeného lesku. Naopak oči by měly zůstat matné, ale můžete vyzkoušet i méně tradiční barvy. S matnými tekutými rtěnkami nikdy nic nezkazíte a úžasný je také trend třpytivých rtů. Směle do toho, jaro vybízí k experimentování s barvami i texturami.

Rozjasněte se!
Hlavní trendem zůstává přirozené nahé líčení, které bylo hojně vidět na přehlídkových molech. Letos nás už pomalu opouští výrazné konturování. Do popředí se dostává šťavnatá lehce lesklá pleť a bez rozjasňovače na lícních kostech, ve středu čela a rtů to nepůjde. Celý efekt podpořte ještě růžovou tvářenkou. No make-up look bude ideální na den, ale hodí se i k velmi výrazným večerním róbám. Vizážistka Sam Chapman z youtube kanálu Pixiwoo umí práci s rozjasňovačem na jedničku. Na večer stačí líčení doplnit rtěnkou, kterou jemně vklepete do středu rtů.
Jaro přeje barvám
Matné stíny jsou další nutností, kterou budete na jaře potřebovat. Vybírat můžete nejen ze zemitých a přirozených tónů, ale odvážně se můžete pustit také do barev. Nebojte se na jaře použít oranžové, zelené nebo třeba růžové stíny.  Důležité je zkoušet, které barvy vám budou sedět. Například hnědé oči prozáříte růžovou, zelené fialovou a modré cihlovými odstíny. Nádherný look vytvořila vizážistka Lisa Eldrige na modelce. 
Matné rtěnky jsou stále na vrcholu
Matné rty jsou trendy už několik sezón a díky tekutým matným rtěnkám je velmi snadné mít rty téměř dokonalé. Na jaře dejte přednost těm v tělových odstínech. Mnoho celebrit si oblíbilo make-up doplněný rtěnkami s velmi matným efektem. Typickou představitelkou matných nude rtěnek je modelka Kylie Jenner. Její instagram je plný skvělé inspirace.
Třpytky jsou dovoleny
Jestli se chcete pustit do odvážnějšího experimentování s make-upem, určitě musíte zkusit trend třpytivých rtů. Aby celkový vzhled nepůsobil přeplácaně, nechte zbytek líčení velmi přirozený a doplňte třeba jen jednoduchou černou linkou na očích. Výrazné líčení bylo vidět na přehlídce značky Atelier Versace, které vynesla také modelka Belly Hadid.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.