24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Laky na nehty podzim/zima 2013

15.09.2013
Dashulka87
Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo :)

Víte, o čem jsem přemýšlela? Lakovací blogy u nás vůbec nefrčí...a to je škoda! Tak aspoň já vám po vzoru zahraničních blogerek udělám shrnutí nadcházejících kolekcí mých oblíbených značek, protože tyhle články mám sama moc ráda.

Je to fakt škoda, že tu skoro nemáme lakovací blogerky...chybí mi třeba příspěvky AllYouDesire nebo Aničky z Nalakovanýho blogu, Dayah, Borůvka, Labradoora, který už taky nehty moc nefotí... Kéž bych se jednou dočkala toho, že by i u nás mělo PR OPI a Chiny své zastoupení a i české blogerky dostávaly nový kolekce na nafocení...A ne jen čínský eshopy, případně HM...

Taky vás to štve, nebo se taky raději pokoukáte na když už tak lak z drogerky a OPI a China vás nezajímá? No nic, konec stěžování, dnes se jdeme kouknout na nový kolekce a tak si říkám, že asi hned několik laků nutně potřebuju...tak tu tradici lakovací blogerky budu dodržovat aspoň já :-)

 

Začněme značkou, která je moje top a asi vždycky bude - OPI. Na podzim si pro nás OPI přichystalo kolekci San Francisco. Abych pravdu řekla, nejhezčí na této kolekci jsou skvělý promo fotky, ale to je asi fak všechno. Jednak mi téma kolekce přijde neoriginální a snadno zapadne (už bylo Chicago, Touring America..) a druhak mě žádná z barev bůhvíjak nezaujala.

Co se týče halloweenské kolekce, tak ta jde totálně mimo mě...

Co je ovšem trefa, je letošní vánoční kolekce, ve spolupráci s Mariah Carey OPI uvede na trh celkem 18 nových barviček. Jo jako vím, není to bůhvíjak originální - každopádně ty barvy jsou sice klasický, ale boží! Z této kolekce si minimálně několik laků musím pořídit! Konečně žádný až příliš divoký glitry barvy, ale klasika...a to já můžu!!

China glaze přichází na podzim s kolekcí Autumn nights. Taky nic, co by mě nadchlo..stejně jako OPI, v podstatě nuda...

Opět mě zaujala až vánoční kolekce Happy HoliGlaze - vypadá klasicky, vánočně a slibně. Na vánoční kolekce laků se vždycky těším nejvíc, červená, burgundy, třpytky...v tom já se vyžívám!

Se spoustou novinek přichází taky Zoya. Zajímavá je kolekce pískových třpytivých laků Pixie dust.

Na podzim přichází dvě skupinky laků - Cashmeres & Satins. Hezký, ale opět, nenadchne, neurazí. Naopak se mi až nelíbí.Každopádně za co má Zoya obří plus? Zcela určitě nejhezčí promo fotky!

Zlom přichází opět s vánoční kolekcí Zenith. Tmavěmodrej lak musím zcela bezpodmínečně mít!

 

A teď se podíváme na značku Orly. Ta pro nový kolekce změnila vzhled svých lahviček. Kolekce Surreal obsahuje pěkně sladěný barvy, ale nic pro mě, na podzim mě lákají spíš jiný odstíny. I když ten druhej zleva ve spodní řadě vypadá přímo úžasně!

Kolekce Secret Society mi přijde jako inspirovaná 20.lety, který jsou díky Gatsbymu v poslední době fakt populární. Líbí se mi, že narozdíl od zimních kolekcí ostatních značek má téma.

Značka Essie má podle mě taky moc pěkný promo fotky. Ten duochrome lak je fakt hezkej na promo fotkách, ale v reálu na nehtech mi tyto odstíny přijdou tak trošku...laciný...Kolekce For the twill of it:

Kolekce Luxeffects Holiday 2013 aneb třpytky na milion způsobů...já říkám - pěkný, proč ne?

Tohle není tak úplně podzimní kolekce, ale chci ji do článku zařadit, protože se mi strašně líbí - Rescue Beauty Lounge Bloggers 2.0 - tato značka už podruhé vydává kolekci laků, kdy každej z nich navrhla některá ze známých nehtových blogerek. Moc se mi líbí ten druhej malinovej (Kellie Gonzo) a poslední (Fashion polish). 

Závěrem ještě něco z naší drogerky, aneb podzimní novinky od Catrice. Zařazuju sem proto, že Catrice je jedna z mála drogerkových značek, jejíž laky za něco stojí...

Dost se mi líbí taky jejich novej topcoat, pravděpodobně se dost inspirovali Essence. Ten musím každopádně vyzkoušet!

Který barvy zaujaly vás? Je vůbec mezi váma ještě pár nehtových fanatiků?

Zdroje použitých obrázků:

  • Makeuptemple.com
  • Swatchandlearn.com
  • Nitrolicious.com
  • Chinaglaze.com
  • Chalkandnails.com
  • Chicprofile.com
  • Catrice.eu
  • Thepolishwell.com
  • thesilvernail.com

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Dashulka87

Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.