24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Podzimní novinky a tipy

15.08.2013
Dashulka87
Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo :)

Podzimní trendy, novinky v kosmetice, co bych si chtěla pořídit a co mě nechává chladnou? Zkrátka miluju přípravy na novou sezonu, ač příchod zimy po létě nenávidím...

Podzim pro mě byl vždycky dobou největších investic...a protože se už pomalu blíží, s předstihem přemýšlím, co si všechno pořídit, abych to finančně utáhala a nekupovala si blbosti...takže limitky Essence v tomto článku nenajdete :)

Prvně se mrknem na kosmetiku, co předvedl MAC?

Kombinace zlaté a kouřové? To prostě miluju už dlouhodobě...stejně tak jako nude rty...kéž by to i normálním smrtelníkům slušelo tak jako modelkám..

Novinka - lisovaný pigment v odsínu Damson. Prosímvás otevřete už ten Mac v Brně!

Tvářenko/rozjasňovačový tria z podzimní limitky vypadají extra lákavě...

Ovšem paletku vlevo asi musím mít. Konečně vytvořili i paletku nude teplých odstínů. Všudypřítomná mrtvolně světlá až bílá nebo šedivě hnědá mě fakt nudí. A proto taky zatím nemám Naked ani jedničku, ani dvojku ani nic prostě.

 

Hmmm ty rtěnky...a laky se mi taky líbí, ale v tomto případě si asi nechám zajít chuť, jsou důležitější věci, co potřebuju. Každopádně výběr barev se mi velice zamlouvá a nalakovala bych si na nehty jejich kombinaci..

A co mám v plánu v oblasti módy?

Moc se mi líbí tento typ kalhot a sak se vzorem ve stejným tónu. Není to totiž pak tak rušivý a dobře se to kombinuje. Na nějaký divoký vzory mě neužije. Sako Zara, kalhoty Forever 21. Asi jedinej trendovej kus, u kterýho uvažuju o nákupu.

Boyfriend/děrovaný džíny se sakem jsou moje uniforma už léta, škoda, že s dresscodem v práci jsem je musela odložit. (Mango)

Chci nový pořádný kozačky. To bude porod. Měly by být tmavý, spíš černý, rozhodně z hladké kůže a jedoduchýho střihu - hledám riding boots. To byste si řekli, jak je to běžná bota, ale to by fakt člověk dohledal. Dlouhodobě se mi už svou jednoduchostí líbí kozačky od Hilfigera. Máte tip na pěkný jezdecký boty? Protože skoro na všech mi něco vadí, nejčastěji příliš výrazný detaily, nebo jsou detaily stříbrný...no říkám, to bude ještě porod...

Rozhodně si přeju svou sbírku rozšířit o další košile Abercrombie & Fitch. Momentálně probíhají na webu velký slevy a košile pořídíte už od cca 25 eur. To je opravdu směšná cena v porovnání s tím. že stejnou částku dáte za kdejakej šunt v Zaře. A jejich košile drží tvar a barvu, mají pěkný střihy a jsou mi neustále chváleny..

Co si naopak pořizovat nehodlám? Jsem neštastná z toho, jak malej výběr normálních, klasických, hezkých a slušivých bot je. Opravdu mi tyto asexuální modely nic neříkaj. Fakt nevím, jaký normální boty si na podzim koupit, aby nezkracovaly nohy, byly ženský, slušivý, žádný bagančata, bez podpatku. Proto to každodočně řeším tím, že jdu z balerín a mokasín rovnou do kozaček...ráda bych, aby tomu letos bylo jinak...

A na závěr se mrknem na nehty..

Strašně se mi líbí tzv. half moon mani. Určitě to brzo musím vyzkoušet...

Na co se vy chystáte na podzim?

Zdroje obrázků:
mango.com, forever21.com, zara.com, nymag.com, asos.com, thisthatbeauty.com, eu.tommy.com, temptalia.com, abercrombie.com, chicprofile.com, makeupandbeautyblog.com

 

 

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Dashulka87

Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.