24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Líčení na ples

26.01.2014
Dashulka87
Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo :)

Dneska jsem se rozhodla vám nafotit inspiraci pro výrazný kouřovky, což se s nadcházející plesovou sezonou celkem hodí...

 

Ahoj všem! Podobnej článek jsem psala už loni, ale to jsem zvolila velmi decentní kouřovky, na fotce to možná tolik nevyniklo, když se na to teď dívám zpětně, a více z vás mi napsalo, že by přitvrdilo. Proto jsem pro letošní plesovou sezonu nafotila inspiraci o dost výraznější a odvážnější.A hlavně k tomu nepotřebujete bůhvíjak zvláštní vybavení.

Úplnej základ pro to, aby líčení bylo patřičně výrazné a dalo vynikout všem použitým stínům, je líčit na černej základ. Tento základ si vytvoříte zcela jednoduše i pomocí obyčejné černé tužky na oči, není třeba vlastnit nějaký černý krémový stíny a podobně. Prvně si načrtněte linii ve tvaru "kočičího oka" a potom ji postupně tužkou vybarvěte. Výsledek je vhodný trošku rozťapat prstama, ale pozor, co nejmíň přetahovat.

Přes černej základ už nyní stačí navrstvit stíny ve sledu světlej do koutku oka, doporučuju použít teplejší nazlátlou barvu, nějaká studená šedivá apod. vytvoří na mým oku nelichotivou lacinou bleděmodrou. Já jsem do vnitřku zvolila single stín Nars Cyprus. Na střední část oka jsem použila taupe barvu z Mac paletky Smoke and Mirrors, která se hodně podobá mýmu snad nej stínu Satin taupe. Vnější koutek jsem jako vždy zvýraznila černočerným odstínem MAC Carbon. Pod obočí je to smíchanina několika světlých odstínů z Mac paletek a rozblendění...Na závěr jsem horní víčko obtáhla tekutou oční linkou Lancome.  Na hotové dílo potom opatrně naťupkat (nejlíp asi prstem) trošku třpytek. Použila jsem glitrovej pigment od MAC v odstínu Reflects transparent teal.

Ačkoli to normálně nedělám, doporučuju tentokrát výjimečně prvně nalíčit oči a pak až zbytek obličeje. Ať jsem opatrná jak chci, stejně jsem pár třpytek opadaných kolem očí měla a zbavuje se jich dost nesnadno...ale co, hlavně, že udělají parádu :)


 

Co na to říkáte? Líbí se vám to, nebo už je to moc. Upřímně řečeno, já zůstanu furt u své "nude varianty". Čím dál míň ráda se na věčery výrazně líčím, přijde mi, že čím víc vrstev na sobě člověk má, tím hůře to vypadá po vypití pár skleniček. 

Přeju všem úspěšnej novej týden!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Dashulka87

Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.