24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Daysy

Garnier Pure Active - Čisticí péče proti akné

27.08.2013

Jak jsem před několika měsíci dostala tuto čistící péči s aktivní složkou uhlí, někdo si psal, ať pak dám určitě vědět, jak to funguje/nefunguje. Proto tu mám dnes recenzi. Tento výrobek jsem vyhrála na facebookové stránce DM, kde občas hledají "testovací skauty". První asi týden a něco jsem to používala každodenně, potom tak občas, párkrát do týdne, tak už mám otestováno a jdu teda na to, podat vám o tom zprávu.

Celý článek

Přírodní mýdla z Indie

09.08.2013

Jak je vám už možná známo, nedávno mi byla od e-shopu Auroville.cz zaslána dvě přírodní mýdla na otestování a zrecenzovanání. Měla jsem z nich opravdu radost, protože jakmile slyším slovo "přírodní", hned mám chuť to zkusit, protože ten pocit, že v tom není žádná chemie je prostě k nezaplacení.

Celý článek

Vápník na nehty

05.08.2013

Dneska vám řeknu něco o vápníku na nehty v podobě laku. Takže pokud máte s nehty problémy, třepí se vám, lámou nebo jim prostě jen schází pevnost, určitě čtěte dál. ;)

Celý článek

Daysy

Osmnáctiletá, zadaná, prý divná. Milující své mazlíky, víno, jahody, knížky, kolo, procházky, cestování, focení, červenou, a spoustu dalšího. Závislá na filmech, seriálech, lehce i na hudbě. Mající sklenici od kafe, do které si šetří na cestu do Francie.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.