24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Garnier Pure Active - Čisticí péče proti akné

27.08.2013
Daysy
Osmnáctiletá, zadaná, prý divná. Milující své mazlíky, víno, jahody, knížky, kolo, procházky, cestování, focení, červenou, a spoustu dalšího. Závislá na filmech, seriálech, lehce i na hudbě. Mající sklenici od kafe, do které si šetří na cestu do Francie.

Jak jsem před několika měsíci dostala tuto čistící péči s aktivní složkou uhlí, někdo si psal, ať pak dám určitě vědět, jak to funguje/nefunguje. Proto tu mám dnes recenzi. Tento výrobek jsem vyhrála na facebookové stránce DM, kde občas hledají "testovací skauty". První asi týden a něco jsem to používala každodenně, potom tak občas, párkrát do týdne, tak už mám otestováno a jdu teda na to, podat vám o tom zprávu.

Pro představení - jak už plyne z názvu je tato péče určená pro čištění pleti. Obsahuje kyselinu salicylovou a aktivní uhlí, oboje má čistící schopnosti. Slibuje bohatou pěnu a snadné smývání. Bohatá pěna z toho teda nebyla, když jsem se snažila na obličeji pěnit, byla jen taková lehká, jemná, krémová, ale příjemná. Smývání je v pohodě. Tím, jak je ta pěna opravdu jemná, to jde hezky dolů, ovšem musíte hoodně dávat pozor, aby se vám ani trocha nedostala do očí nebo do nosu. Páli to totiž jako čert, a i když jsem se vždycky snažila smývat pěnu opatrně, většinou jsem se nějakému kontaktu s očima nevyhnula. Takyže je k tomu na obalu varování.

Barvu má gel dost zvláštní. Je taková šedivě třpytivá. Připomnělo mi to hned barvu tuhy. Po nanesení a napěnění je světle šedá. Konzistence je trochu hustá a mazlavá, nanáší se díky tomu moc dobře. Vůně je zvlášně štiplavá, ale nemůžu říct, že by se mi nelíbila.

Na to, že je gel čistící je fajn, že po tváří nijak neštípe, i když je fakt, že já ten pocit lehkého štípání po tváři trochu postrádám, protože když mě to po pleti aspoň trochu štípe, mám pocit, že to víc čistí. Ale tak to je čistě jen moje věc, že. :D

Teď už ale k tomu nejdůležitějšímu - co to dělá. Na to, že má na obalu nápis "ultra-čistící" mě to teda nijak nenadchlo. Já sice nějak výrazně na akné netrpím a díky za to, ale nikdo není uplně dokonalý, taky se mi sem tam něco objeví. Tento gel tomu ale moc nepomohl. Přijde mi, že po očištění je sice pleť opravdu odmastěná a mám pocit ejjí čistosti, ale aby to uplně odstraňovalo pupínky nebo černé tečky, to nee, spíš je jen trošku zmírní. Žádný větší rozdíl ale opravdu nevidím. Jde teda spíš o to vyčistit plet třeba od zbytků líčení, které jste pořádě neodlíčili, odmastit ji po dni a dodat si pocit čistosti pleti.

Cena se pohybuje mezi 100-150 korunami a já upřímně řeknu, že bych si to za tu cenu po otestování asi nekoupila. Myslím, že existují jiné daleko lepší výrobku za tuto nebo ještě lepší cenu.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Daysy

Osmnáctiletá, zadaná, prý divná. Milující své mazlíky, víno, jahody, knížky, kolo, procházky, cestování, focení, červenou, a spoustu dalšího. Závislá na filmech, seriálech, lehce i na hudbě. Mající sklenici od kafe, do které si šetří na cestu do Francie.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.